3opge Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 najveci sarlatan medju internet kuvarima i teski bashibozuk - Gordon Ramsay 2
ivy Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 i ovaj novi Rudolf se dao u bez secera-bez glutena-inegralne gluposti
Frank Pembleton Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 i ovaj novi Rudolf se dao u bez secera-bez glutena-inegralne gluposti E jbga... .... Shiit has hit the fan!
adam Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 On 28.12.2020. at 20:09, 3opge said: najveci sarlatan medju internet kuvarima i teski bashibozuk - Gordon Ramsay mrzim ga al sve jedan recept koji sam probao (a probao sam ih dosta) je uspeo. za razliku od raznih simpaticnih likova ciji su recepti laz. jebeno tesko mi je priznati al to je moje iskustvo.
maheem Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 On 14.1.2021. at 11:36, Ras said: Dobar Kompot! čitam daleka tesna istraživanja pa me zaintrigiralo 1
Frank Pembleton Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 mrzim ga al sve jedan recept koji sam probao (a probao sam ih dosta) je uspeo. za razliku od raznih simpaticnih likova ciji su recepti laz. jebeno tesko mi je priznati al to je moje iskustvo. E pa to, takođe i kod mene.Tv kuvar za ometene.[emoji16].... Shiit has hit the fan! 1
banatjanin Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 On 11.2.2021. at 19:05, adam said: mrzim ga al sve jedan recept koji sam probao (a probao sam ih dosta) je uspeo. za razliku od raznih simpaticnih likova ciji su recepti laz. jebeno tesko mi je priznati al to je moje iskustvo. Svi njegovi receptini tehnike funkcionišu. Gordon jeste džukela, ali je stvarno dobar kuvar. 1
Ras Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 A što tako loše o Remziju? Čovek je otkupio po ferari od svakog kaluđera koji je ponudio da proda. 1
askeladden Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Nije kao fooking Djejmi koji pravi fokacu ko vakcinisani Branko Kockica zajedno sa decom,ostavi da se odmori i odjednom iz posude izlazi 80% odmoreno kao svila testo .Aj sto kod njega,al i kod Djenara isto .
Jumanji Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Ne volim Remzija, zato sto je djubre, ali su mu recepti ok, sve koje sam isprobala.Zao mi je ali takvi su i Dzejmijevi, svi do jednog koje sam pravila, a s obzirom da sam pored njega u davna neka vremena pocela da se interesujem za kuhinju i naravno da eksperimentisem sa zacinina i ukusim, nemoj neko da mi ga dira!A meni su inace njih dvojica vrlo slicni kuvari, tj njihove kombinacije i recepti.
pacey defender Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Remzijeve emisije su brže, više služe da se pohvata princip a ne konkretan recept. Džejmi je u emisijama detaljniji, napravio je idealan balans između korak-po-korak principa i držanja pažnje bez praznog hoda.
Frank Pembleton Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Remzijeve emisije su brže, više služe da se pohvata princip a ne konkretan recept. Džejmi je u emisijama detaljniji, napravio je idealan balans između korak-po-korak principa i držanja pažnje bez praznog hoda.Pa to, ja od Remzija uglavnom "krao" principe i fore. I sve radilo. .... Shiit has hit the fan!
Pegin Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Od Džejmija se kradu ideje, a od Gordona - zanat. I dovoljno za uspešno eksperimentisanje u kuhinji.
Recommended Posts