pacey defender Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Quote izolovano ostrvo Tasmaniju u blizini obala Australije.
msv Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Binin sahan - Novopazarka u Nemačkoj apotekarski objašnjava domaće/orijent recepte https://www.youtube.com/channel/UCI1iQ_lWPGWB8P5XGPd4Pag 2
beyoncé Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 odličan novi serijal. ima netflix, ima torent
askeladden Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 On 27.9.2020. at 15:25, msv said: Binin sahan - Novopazarka u Nemačkoj apotekarski objašnjava domaće/orijent recepte https://www.youtube.com/channel/UCI1iQ_lWPGWB8P5XGPd4Pag Odlican kanal.
adam Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 otkrio ovog tipa https://www.youtube.com/channel/UCXpKzvBSfecAU2gdebc0btQ/videos i jako mi se dopao. simpatican, artikulisan, gurman, recepti normalni, prakticni i primenljivi u svakodnevnici. cak ima i razne prakticne savete i recepte za nas gastarbajtere koji bi se i pomucili da u kucnoj radinosti napravimo razne slaninice, iznutrice, zimnice i ostale pikanterije koje se tesko nalaze van domovine. kao, recimo, ova salama od kuvane kolenice i butkice
napadaj Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Pratim ga već neko vreme, staložen je, smiren, lepo objašnjava, nisam video da reklamira bilo šta, baš je uživancija za gledanje. Najviše gledam Almažane, ali ne zbog recepata.
adam Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 alamazani dosadili. ionako su slabo korisni. ovog sam otkrio pre par nedelja i vec probao a i planirao sta cu praviti dalje.
napadaj Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Meni je dosadno kada izbace nešto iz one hale, ali su i dalje dobri kad su u šumi. Ovaj ima dobre recepte i za dimljenje i druge vidove pripreme mesa i povrća za dalje spremanje, to je dosta korisno.
Frank Pembleton Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 alamazani dosadili. ionako su slabo korisni. ovog sam otkrio pre par nedelja i vec probao a i planirao sta cu praviti dalje.I meni ti Almazan dosadan do bola.. .... Shiit has hit the fan!
adam Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: I meni ti Almazan dosadan do bola.. .... Shiit has hit the fan! Probaj ovog tipa, ima svasta korisno i lepo objasnjava. A gurman. Ima lepih recepata.
adam Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 (edited) 15 minutes ago, nisam ja said: pošto kilo butkica kod tebe? Oko 8 funti u supermarketima, znaci nesto jace od hiljadu dinara. Lazem, tolko je fina guda koja trci po livadi. Supermarket duplo jeftinije. Krwten, zabrojao se. Izvinte.... Edited October 27, 2020 by adam 1
nisam ja Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 ne gledam almažan recepte, al samo fotke kad vidim smeta mi ovoliko isforsiran plitak dof. a i bokeh je gadan jer mu doda sharpena verovatno. niđe veze.
pacey defender Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Fransisko Moreira je Mark Gasol nakon kursa kuvanja kod Jelene Djokovic.
msv Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Posle 5 godina pauze, Rudolfova pekara S06 - od danas, radnim danima u 17h.
Recommended Posts