Ras Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Na YT su dostupne i čitave epizode BBC 4 produkcije Rick Stein's Mediterranean Escapes. Mislim da putovanje počinje (da je prva epizoda) na Korzici, pa preko Sardinije, Pulje, Sicilije, vodi do Severne Afrike. Dobro prezentovano i rekao bih vredno gledanja, pa iako akcenat nije na receptima, mogu se učiti tehnike i veština kombinovanja namirnica i začina. Tim pre što se uglavnom radi o jednostavnim jelima zasnovanim na dobrim sastojcima, a ne na alhemičarskom tehnikama Adrie Ferrana. Ovo je jedna od epizoda, ostale se lako nalaze. 1
Jumanji Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Očigledno neuspeli pokušaj šaljenja, zanemari...A ma sve oke, nego nisam razumela. Iskreno meni su njegov govor i prica smesni, da nisi naglasio tetovaze, nisam uopste obratila paznju, ali jesam na friz [emoji1][emoji1]Remzi je dobar kuvar, ali ga ne volim nikako, iako memam problem da ga gledam, valjda zbog recepata, ne volim drkose i te sto misle da su popili svu pamet. Nigel je odlican, kao i Rick.
Chika Spale Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 @Ras na 24h kitchen upravo vikendom ide njegov serijal od Venecije do Istanbula, odlican 5. 1
renne Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Gledao sinoć, ništa specijalno, reciklaža reciklirane reciklaže
Frank Pembleton Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Gledao sinoć, ništa specijalno, reciklaža reciklirane reciklažePabon sad čini mi se "cedi suvu drenovinu".... Shiit has hit the fan!
maheem Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Preporuka za druga Vurdelju i druga Komarca: 2 1
pacey defender Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Ovo objasnjava kako su pre 30 godina Rubin i BIP usli u savrsenu kooperaciju i pravili viski, ova moja raritetna flasa je sada na polovini.
maheem Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 3 hours ago, pacey defender said: Ovo objasnjava kako su pre 30 godina Rubin i BIP usli u savrsenu kooperaciju i pravili viski, ova moja raritetna flasa je sada na polovini. Možda je Komarac senior učestvovao u tome, pošto je radio u BIPu neko vreme. Možda je taj viski Majka Gugutka Daj fotku rariteta
pacey defender Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 (edited) 5 hours ago, maheem said: Možda je Komarac senior učestvovao u tome, pošto je radio u BIPu neko vreme. Možda je taj viski Majka Gugutka Daj fotku rariteta evo sa nekog oglasa https://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Breweriana/RB-whisky-jos-iz-vremena-Jugoslavije/75794793 Edited September 4, 2020 by pacey defender
msv Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Gordon Remzi: Skriveni ukusi sveta Od 13. septembra, nedeljom u 22h na NG Quote Kuvar Remzi istražuje izolovano ostrvo Tasmaniju u blizini obala Australije. Gordon želi da otkrije srž ostrva i roniće u vodi prepunoj ajkula kako bi ulovio morskog raka. Zatim će u divljini brati začinsko bilje izbegavajući otrovne zmije.
Frank Pembleton Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Jbga sad stvarno moram da proberem od njega sta valja, previse fejka ima
Jumanji Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Pa sav i jeste takav, iako nije los kuvar, ruku na srce, ali ti nastupi, pa afere i gluposti, toliko nadmen stav kao da je bog...mjehhh Ne bih molga da ga trpim ni 5 minuta. Srecom i ne moram Pogledacemo ga kako je neustrasiv
Recommended Posts