Jumanji Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Svaki put se slatko ismejem kada ga cujem, Grci i strani jezici [emoji3] Ince te bezbrojne kombinacije sa tortiljama, a zavisi sta imam u frizideru, mada nekad i namenski kupim namirnice za njih, zovem sve punjene tortilje naravno, sve njihove encilade, buritose, kasadilje...mislim cemu to.Jedino jos mogu da priznam su takosi, njih razlikujem zbog manjih i specificno savijenih tortilja, a u stilu Akisa: Ako ste Meksikanac, a ne svidja vam se moj stav, sve je u ok, ja sam Srpkinja. Odlicna cimicanga, nesto vrlo slicno pravim.
Ras Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 (edited) 1 hour ago, Jumanji said: Svaki put se slatko ismejem kada ga cujem, Grci i strani jezici Pomislio sam da te lože tetovaže? Nego, prebrisao sam podove i obavio peglu i rernu i prosuo više znoja od Remzija u Indiji: Jede mi se od kako sam pre neki dan gledao. I jutros za đavola vidim novu turu muskatnih bundeva u Maksiju. Premišljao sam se na minut, a onda je Aragorn (pred kapijom Mordora) provalio iz mene: But it is not this day! Na jesen... Edited August 23, 2020 by Ras
beta Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 gordon je neurotičan. teško ga je gledati. kari je #trlababalan.
Frank Pembleton Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Meni Remzi nekako " najprizemniji" od svih.Mislim samo na snimke sa kuvanjem van ovih rijaliti emisija.... Shiit has hit the fan!
beta Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 jedini koga mogu da gledam je nigel slater. jeste gadan deda ali dobro kuva, ima prelepu kuću i baštu, i spektakl od kolekcije upotrebne keramike.
Ras Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 1 hour ago, beta kentauri said: gordon je neurotičan. teško ga je gledati. kari je #trlababalan. Očigledno zbrzan video, ali sasvim dobar za osnovu: uzmem šta mi se dopada i šta je dostupno i odbacim viškove.
beta Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 35 minutes ago, Ras said: Očigledno zbrzan video, ali sasvim dobar za osnovu: uzmem šta mi se dopada i šta je dostupno i odbacim viškove. u tom slučaju izvesti nas kakav je kad budeš kuvao.
Frank Pembleton Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 (edited) 51 minutes ago, Ras said: Očigledno zbrzan video, ali sasvim dobar za osnovu: uzmem šta mi se dopada i šta je dostupno i odbacim viškove. Ja tako i "gledam" Remzija generalno, pa i ostale tv kuvare Edited August 23, 2020 by Frank Pembleton
Ras Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Tako je, učiš, usvajaš, prilagođavaš svojim navikama...
Recommended Posts