Čutura Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 slava mu jes da nije bio tv kuvar, al je bio legenda
renne Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Onaj australac što kuva samo razna mesa ima natpis na peći "Tofu is the Enemy"
Jeremija Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 5 hours ago, ZeeGerman said: Mozda je i bilo al je hrana u drugom planu... Dobra je Katy... 'Ajde sad kad sam već na temi da postavim nešto što mi je Youtube juče preporučio:
Ras Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 (edited) U Stambolu je gostovala Sara La Fonten. Sa svedenom šminkom u pastelnim tonovima, bez jarkih boja izgledala mi je zrelije, povremeno i privlačno. Sinoć sam pogledao deo emisije. Na Bosforu, na jahti ispod mosta dočekao je Gabrijel Sponca, turski kuvar talijanskog porekla (moš' misliti!), koji je Sari uz meso poslužio prilog od pečenog patlidžana, jednostavno začinjenog, u koji je umešan beli sir i pavlaka (? - po prevodiocu). Ispekao sam ceo patlidžan, oljuštio ga i grubo naseckao nožem. Začinio sa malo soli, bibera, maslinovog ulja, sitno seckanim belim lukom i bosiljkom. U masu sam dodao prstima grubo usitnjeni beli sir (zreo, punog ukusa) i umešao grčki jogurt. Poslužio uz paradajz i prepečeni hleb. Za malo truda nagrađen vrlo ukusnim obrokom. Edited May 24, 2018 by Ras
beta Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 moja mama to pravi. ja isečeni i nožem naseckani patlidžan začinim solju, blukom, peršunom (puna šaka), sokom limuna i muljem.
Ras Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 i to je dovoljno, naravno pekao sam pre neki dan i onaj razrezani (lepeza), punjen kriškama sira i paradajzom ma nema greške sa patlidžanom
Fakundo Sava Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Almazan Kitchen 1,200,000+ sabskrajbera U međuvremenu.....
Pontijak Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 ovo je taman imidz za farmu parove i slicne rijalitije. odvratnost dziberizma koji je postao planetarna pojava
beyoncé Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 On 24.5.2018. at 20:44, Ras said: ma nema greške sa patlidžanom ima - gratinirani patlidžan u little bay-u odmrznut pa nedopečen (prošli vikend)
beyoncé Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 slatka mala za klavirom nije bilo opere da kompletira kič ugođaj :(
darling Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 On 24.5.2018. at 18:03, Ras said: U Stambolu je gostovala Sara La Fonten. Sa svedenom šminkom u pastelnim tonovima, bez jarkih boja izgledala mi je zrelije, povremeno i privlačno. ta riba veze s kuvanjem nema, mislim dobra je da kuva po kuci. kad bi se u kuci kuvalo sa sesirom na glavi i taj sponza je njen nivo, i primoz dolnicar, i ostale gluposti na 24 kicen.
Recommended Posts