September 11, 20177 yr His original pitch for the series was, roughly, “I travel around the world, eat a lot of shit, and basically do whatever the fuck I want.” The formula has proved improbably successful. za ljubitelje, ja sad nemam vremena sve isčitati.
September 11, 20177 yr His original pitch for the series was, roughly, “I travel around the world, eat a lot of shit, and basically do whatever the fuck I want.” The formula has proved improbably successful. za ljubitelje, ja sad nemam vremena sve isčitati. prochitala, veri najs. ja mnogo volim njegove emisije, i apsolutno mrzim kako pishe (shto moze biti i do prevodioca).
September 11, 20177 yr His original pitch for the series was, roughly, “I travel around the world, eat a lot of shit, and basically do whatever the fuck I want.” The formula has proved improbably successful. za ljubitelje, ja sad nemam vremena sve isčitati. Hvala za ovo, odlično je!
September 11, 20177 yr prochitala, veri najs. ja mnogo volim njegove emisije, i apsolutno mrzim kako pishe (shto moze biti i do prevodioca). pročitao poverljivo iz kuhinje i nisam primetio razliku u odnosu na način na koji piše za tv
September 22, 20177 yr pročitao poverljivo iz kuhinje i nisam primetio razliku u odnosu na način na koji piše za tv ne znam, meni je ful strashno kad je na papiru. mislim, format je svakako drugachiji, mozda je i do toga. ali rado gledam.
September 22, 20177 yr Moro sam da guglam ovu tulumbicu. Još malo pa ko Jordan Carver... :o :ziga: boktemazo, pa ja bi nju učio da kuva e arame, ala si je iskopao! Edited September 22, 20177 yr by banatjanin