nisam ja Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 His original pitch for the series was, roughly, “I travel around the world, eat a lot of shit, and basically do whatever the fuck I want.” The formula has proved improbably successful. za ljubitelje, ja sad nemam vremena sve isčitati.
gospa buba Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 His original pitch for the series was, roughly, “I travel around the world, eat a lot of shit, and basically do whatever the fuck I want.” The formula has proved improbably successful. za ljubitelje, ja sad nemam vremena sve isčitati. prochitala, veri najs. ja mnogo volim njegove emisije, i apsolutno mrzim kako pishe (shto moze biti i do prevodioca).
banatjanin Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 His original pitch for the series was, roughly, “I travel around the world, eat a lot of shit, and basically do whatever the fuck I want.” The formula has proved improbably successful. za ljubitelje, ja sad nemam vremena sve isčitati. Hvala za ovo, odlično je!
Ras Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 prochitala, veri najs. ja mnogo volim njegove emisije, i apsolutno mrzim kako pishe (shto moze biti i do prevodioca). pročitao poverljivo iz kuhinje i nisam primetio razliku u odnosu na način na koji piše za tv
gospa buba Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 pročitao poverljivo iz kuhinje i nisam primetio razliku u odnosu na način na koji piše za tv ne znam, meni je ful strashno kad je na papiru. mislim, format je svakako drugachiji, mozda je i do toga. ali rado gledam.
aram Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Moro sam da guglam ovu tulumbicu. Još malo pa ko Jordan Carver...
banatjanin Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Moro sam da guglam ovu tulumbicu. Još malo pa ko Jordan Carver... :o :ziga: boktemazo, pa ja bi nju učio da kuva e arame, ala si je iskopao! Edited September 22, 2017 by banatjanin
gospa buba Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 gospode partenone de nadjoste ovaj grud, pomriecete gladni
Frank Pembleton Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 U Jbmti...od ovoga može da se rikne... ....shit has hit the fan...
banatjanin Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Puahahahaha... pazi, ali stvarno sam tek sada uopšte pogledao šta kuva :D
gospa buba Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 ja se smorila pita sa shljivama, pretrgla se.
Recommended Posts