Simon Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Најбоља сирница и наравно зељаница је слагана. Ова у зврковима само за бурек и евентуално кромпирушу.
banatjanin Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 ...veštine kuvara, kvaliteta sirovine, samog recepta... ali ko će time da se zamara bureka radi? Lakše je ovako.
darling Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 vid' darling sta je gordon ramzi izjavio za skoro-pa-kao-tvoj burek ;-) on je jedan nemač pojma, samo da ti kažem... poslao mi malopre moj najnoviji ucenik bureka sliku prvog uratka. silno se razocaro kad nisam rekla da lici na govno
darling Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 mnogo su mi simpaticni i oni izraelci muz i zena sto zive u londonu. volela bih kod njih na vegi rucak il na rodjis.
gospa buba Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) mnogo su mi simpaticni i oni izraelci muz i zena sto zive u londonu. volela bih kod njih na vegi rucak il na rodjis. +1. ja bih radije svratila kad stignem. debelici :d Edited June 6, 2017 by gospa buba
darling Posted June 11, 2017 Author Posted June 11, 2017 buce :) danas sam spoznala da kjapa na italijanskom znaci batcik, odnosno da je mikaela guzovicka ima dobar recept za sladoled, sklepacu ga ove nedelje...
aram Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 ok, nije tv nego blog, ali sjajan! THE ANGRY CHEF Exposing lies, pretensions and stupidity in the world of food.
darling Posted August 31, 2017 Author Posted August 31, 2017 pocela nova sezona grejt britis bejk ofa. nedostaju mi meri beri, sju i mel.
darling Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 imam zelju da marti stjuart povucem rukave, koliko me nervira :D
gospa buba Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 strava me zivcira, ne znam josh zashto, mumija <_<
Arkadija Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 imam zelju da marti stjuart povucem rukave, koliko me nervira :D strava me zivcira, ne znam josh zashto, mumija <_< Nervira i mene, takođe ne znam zašto, ali fini su recepti i prezentacija je lepa. Mora da je do nas. :D
Recommended Posts