April 21, 20177 yr predivno je ovo sto mesi pol holivud. ne sad da bih probala i ja, al gledam ko hipnotisana. Gledao sinoć - zaista je odličan! Jedino što je za pripremu bilo koje vrste hleba potrebno 6 do 9 sati...
April 21, 20177 yr joj, mukica ladno nema zube <_< a zato ona onako usitno sve, sad mi je sve mnogo jasnije.
April 21, 20177 yr Aman, ko je ta Andja? ona, pisali smo ranije, koja mora da pipka iks puta sve što pravi... jbt, nisam gadljiv, no njeni prsti ćevapi koji sve dodiruju, ogade ti jelo
April 21, 20177 yr Gledao sinoć - zaista je odličan! Jedino što je za pripremu bilo koje vrste hleba potrebno 6 do 9 sati... Imal neki yućubovi, da bacim i ja pogled?
April 21, 20177 yr Možda ima na sajtu 24 kitchen, ali ima i na YT dosta ukucaj Paul Hollywood bread , recimo. A ima i onaj kanal grainchain... ....shit has hit the fan...
April 21, 20177 yr Kako ne znaš Angélique Schmeinck bre... Aha, video je ranije, ali se nisam udubljivao
May 9, 20177 yr ovo mora da je neki nas. mislim da na tjubovima nema nijedne izgovorene rijeci ali ima par ovakvih jela koja ukazuju na to da je odavde odnekud.
May 9, 20177 yr Mislim da je neko kačio već ove almazan, nešto mi poznato, katamaran ili neko... ....shit has hit the fan...
May 12, 20177 yr vid' darling sta je gordon ramzi izjavio za skoro-pa-kao-tvoj burek ;-) on je jedan nemač pojma, samo da ti kažem...