Marcus Wulffings Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 meni je ne gledljiv onaj novi finac/surfer koji nešto brlja na nekoj tajlandskoj plaži ne gledljiv se piše zajedno, tako da je finac negledljiv, inače, da, odvratan je sa svojim ugrofinskim grimasama i polujeftinim forama iz restorana brze hrane
Marcus Wulffings Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 ovo je ozbiljan forum pun zajebanih i prekaljenih likova koji su prošli i sito i rešeto
Marcus Wulffings Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 imam već jednu kolekciju koja bi vam bila interesantna, ali ne znam da li je hoćete; dogodine valjda će biti izveden sledeći projekat
ljakse Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 lažni finski skejter upravo mrljavi testo za picu. da puste mene umesto njega, delovao bih kao džejmi na spidu
teacher Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 lažni finski skejter upravo mrljavi testo za picu. da puste mene umesto njega, delovao bih kao džejmi na spidu gledao sam ga jedared, prejadan je
nenad Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Juče se pet minuta mučio da oljušti bananu a dobro, mozda mu je zapala neka zahebana.
Marcus Wulffings Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Kale Popušišmigainen je iskusan kuvar koji je radio u mnogim vrhunskim restoranima u Helsinkiju, kao što je čuvena "Murussa". Rešio je da zimu provede na Tajlandu kuvajući i tragajući za novim uticajima i inspiracijom na lokalnim ulicama. Ukusni i sveži sastojci su osnova svih jela koje Kale priprema u svojoj novoj seriji "Kuvar na plaži". Pored toga, u seriji možemo da vidimo opušteni način života koji vodi - Kale obožava skejtbording, surfovanje i da istražuje dobru hranu na ulicama ove egzotične lokacije.
darling Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 pocela nova sezona britis bejk ofa. opet ce me uvatiti zelja da pecem... sto ne znaci da cu.
Pegin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Meni je car Anthony Bourdain ( No reservations). N'ume da kuva al' ume da je'' . A što može da poooopijeee.... Jedino me smorila emisija iz Kroacije, majku mu, pa zar smo im i za recepte i kuvanje mi krivi... Ne može bez nas, rata i stradanja. Ajte vi lepo svojim putem. https://www.youtube.com/watch?v=oUTTtUu9xlE
Recommended Posts