Jump to content

TV kuvari, njihove emisije i kulinarski putopisi

Featured Replies

Stiven Fraj kod Džejmija:

Feelgood video!

• Replies 1.1k
  • Views 107k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U prvoj epizodi Searching for Italy, Stanley Tucci nalazi naše™ Rome u Napulju koji prave naše™ sarme... I musaku... i oduševio se. On je inače divno multikulti pro imigracija, cela serija je uživanci

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Pre tri godine napustio nas je Anthony Bourdain. Da citiram velikog mislioca : Enjoy every sandwich! .... Shiit has hit the fan!

• Ovo nas nauce da pravimo pre nego sto nas puste u brak sa nekom ribom koja nije iz Vojvodine..da se ne patimo previse.

Posted Images

Stiven Fraj

Epl Paj

Kakav je to car :wub:

ja ovih dana gledam Anthony Bourdain A Cooks Tour  

1 hour ago, ivy said:

ja ovih dana gledam Anthony Bourdain A Cooks Tour  

To je dobra serija i dobra knjiga.

Knjigu sam pročitao pre dve godine, a obzirom da su sadržaji preslikani, utisak je bio kao da sam obnovio i seriju.

I drugi Entonijevi serijali su dobri, osim onog koji je radio za CNN (Parts Unknown), koji je lišen autentičnosti i šarma, a prečesto se čini i u službi kreiranja javnog mnjenja. 

• 2 months later...
  • 2 months later...

Ovo bih sve voleo da probam!

Izvanredan pristup tradicionalnoj kuhinji.

• 4 weeks later...

Tema je sir, sa osvrtom na proizvodnju u Srbiji. Sadržaj je delom promotivan (New Balkan Cuisine, Bela Reka,...) ali i pored toga dovoljno informativan:

• 1 month later...

U prvoj epizodi Searching for Italy, Stanley Tucci nalazi naše™ Rome u Napulju koji prave naše™ sarme... I musaku... i oduševio se. On je inače divno multikulti pro imigracija, cela serija je uživancija... pa ko voli nek izvoli.

stanlyhasa.png

(Skrinšot - Stanley hasa sarme)

• 1 month later...

Gladna braća pojačana Mirzom u pohodu na celjski vagju:

• 2 months later...

Gastro tražilica o Almazan kitchen:

Jesam ja jedini kojem je ovaj lik creepy s ovim osmehom? I ovo ime, preppy kitchen, zvuči kao neka pizzagate ispostava. Doduše sad sam pustio po prvi put u životu, i deluje relativno normalno. Do sad sam svaki put prestravljen nastavio da skrolam.

Možda grešim, deluje kao da ima loš zagriz. Malo čudno krivi usne dok priča...ipak, njegov creme brulee izgleda savršeno. :happy:

Jebe ga eye contact. Odma krene da trepće pa obara pogled. Mos def ima neke glave u tom fridžu. 

• 1 month later...

O, kako sam uživao sve dok nije ispuzao neki Persijanac pri kraju!

• 3 months later...

O pirinču, o njegovom poreklu, uzgajanju, načinu pripreme i jelima i brojnim istorijskim podacima i događanjima povezanim sa ovom najraširenijom kulturom na svetu: