Jump to content
IGNORED

Neispravna hrana: Alert topic

Tale

Recommended Posts

Posted

Atlantic Grupa obaveštava kupce i potrošače da sprovodi opoziv za sledeće proizvode zbog mogućnosti prisustva stranog tela :

- Bakina Tajna Ajvar 550 g blagi, serija 6610290724, s rokom upotrebe 29.07.2026.

- Bakina Tajna Ajvar 550 g blagi, serija 6610300724, s rokom upotrebe 30.07.2026.

Potrošači koji su kupili navedene proizvode mogu iste vratiti na prodajno mesto, gde će dobiti povraćaj novca ili dogovoriti zamenu proizvoda.

• +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

jednom sam popila kuvano vino u kafani a na dnu šolje je bila ručka od kafe aparata

šta li je strano telo?

• +1 4
  • Haha 3
  • 3 weeks later...
Posted

Prodace ga ovde po visoj ceni sa oznakom "Uvezeno iz Svajcarske" :ph34r:

• +1 3
Posted

Ili će oboriti cenu, kao za višnje što su uradili ove godine.

Da li je moguće da mi nemamo kontrolu prehrambenih proizvoda...a pre svega toga, da se povede više računa i o poljoprivredi, poljoprivrednicima, da se ulaže u seljaka koji nas hrani.

Mada, i ja svašta pitam.

• +1 4
Posted
10 hours ago, Lezilebovich said:

Prodace ga ovde po visoj ceni sa oznakom "Uvezeno iz Svajcarske" :ph34r:

sifra labus

• 1 month later...
Posted
On 18. 10. 2024. at 11:05, Boksi said:

Atlantic Grupa obaveštava kupce i potrošače da sprovodi opoziv za sledeće proizvode zbog mogućnosti prisustva stranog tela :

- Bakina Tajna Ajvar 550 g blagi, serija 6610290724, s rokom upotrebe 29.07.2026.

- Bakina Tajna Ajvar 550 g blagi, serija 6610300724, s rokom upotrebe 30.07.2026.

Potrošači koji su kupili navedene proizvode mogu iste vratiti na prodajno mesto, gde će dobiti povraćaj novca ili dogovoriti zamenu proizvoda.

Upravo sam pri kraju tegle koju sam kupio pre par dana u DIS-u osetio kako mi nešto škripi pod zubima, setio se ovoga, pogledao serijski broj i otkrio da sam srećni dobitnik serije 6610300724 s rokom upotrebe 30.07.2026.

Pazite ako tamo kupujete, očigledno nisu povukli neispravne serije iz prodaje.

• Tužno 1
Posted

Od kupovnih ajvara, onaj Maxijev mi je daleko premašio očekivanja.

Posted

ja sam pak u maksiju jednom kupio ajvar, koji je licio na sve samo ne na ajvar

doduse jos sa nekih strana sam cuo pohvale

• Haha 1
Posted

ja sam u maksiju kupila ajvar moć prirode. nemojte se i vi prevariti. to je nešto masno, preslano od barene paprike, a pečena paprika se jedva oseća. ne bi se ni osećala da nema mrvica nagorelih ljuski. ipak ga nisam bacila. stavim umesto aleve paprike kašiku tog ajvara u neki čorbuljak, koji umereno solim.

• +1 1
Posted

Nikad nisam kupio industrijski ajvar, samo kusao domaći.

Posted
19 minutes ago, Filozof manijak said:

Nikad nisam kupio industrijski ajvar, samo kusao domaći.

Ma i meni se to desi vrlo retko, nego ove godine nismo spremali a meni se prijeo pre neki dan, još rekoh ajde da ne mozgam kakav je koji nego da se uhvatim za najskuplji i eto.

Prekjuče osica u sred zime, sad ajvar iz "povučene" serije... Možda da uplatim loto...

• Haha 1
Posted

Meni se dešava uvek jer domaći na pijaci košta ko zna koliko. Ima u maksiju sasvim solidnih ajvarčića, ona njihova marka

• +1 2
Posted (edited)

Najbolji kupovni je Gurmano, makedonski, jeste skup, ali jurite akcije.

Dobar je i Mama's ajvar, takodje makedonski.

U stvari dobar ajvar ne moze biti jeftin.

Npr Bakina tajna je isto skup, ali njesra tesko.

A tek njihov dzem, to je za tuzbu koliko je los, pun secera.

Edited by brusli
  • +1 2
  • Hvala 1