*edited by mod Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) Nije loše kad se namrvi u jogurt. Doduše ja mislim da nisam jeo ekspandirani pirinač no druga žita. +1 malo namrvis u jogurt, posle u to dodas malo zacina, zaprzene piletine na kockice i sunes to sve na zelenu salatu, chery i malo krupno secenog luka i zaista uopse nije lose. Edited October 29, 2015 by *edited by mod
Frank Pembleton Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Naprotiv, onda mora nešto što postepeno (sporo) diže nivo šećera. U suprotnom, šećer naglo skoči zbog šećerne hrane, organizam kaže a-ha! pa ga zatuče još jače, i bude gore nego što je bilo. Hm, vidis, ima logike....
Lord Stef Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 +1 malo namrvis u jogurt, posle u to dodas malo zacina, zaprzene piletine na kockice i sunes to sve na zelenu salatu, chery i malo krupno secenog luka i zaista uopse nije lose. Mmm, only 35 calories...
wall Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Pirinčane galete, preko bahat sloj argete, biber, feta, čili sos. Da vidiš kako je jestivo. ^_^
precog Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ima neki za preporucit? Jea sam neki u muckalici, onomad, odlican je bija.
Haralampije Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ima neki za preporucit? Jea sam neki u muckalici, onomad, odlican je bija. Nectar Tomatello,od domacih - jedini domaci jer se pravi od ovdasnjeg paradajza - svi drugi od uvoznih(kineskih)hemija iz buradi
precog Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ja sam probao Polimarkov pre 5-6 godina, bio je jestiv. Kad biste pravili muckalicu, a da nemate sve sastojke, da li biste ubacili u nju kecap i koji, ako da?
renne Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ja sam probao Polimarkov pre 5-6 godina, bio je jestiv. Kad biste pravili muckalicu, a da nemate sve sastojke, da li biste ubacili u nju kecap i koji, ako da?Ne. U kečapu ima sirćeta
Recommended Posts