Jump to content

Neispravna hrana: Alert topic

Featured Replies

Nije loše kad se namrvi u jogurt. Doduše ja mislim da nisam jeo ekspandirani pirinač no druga žita.

+1

malo namrvis u jogurt, posle u to dodas malo zacina, zaprzene piletine na kockice i sunes to sve na zelenu salatu, chery i malo krupno secenog luka i zaista uopse nije lose.

Edited by *edited by mod

• Replies 697
  • Views 73.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je bakina tajna 

• slepa živana
    slepa živana

jednom sam popila kuvano vino u kafani a na dnu šolje je bila ručka od kafe aparata   šta li je strano telo?

• banatjanin
    banatjanin

Pa nije baš bezrazložno. Mikotoksini koje luče neki sojevi plesni na hrani, mogu da budu veoma toksični.    Recimo, onaj aflatoksin iz mleka oko kod se podigla frka pre neku godinu, uobičaje

Posted Images

+ poprskas cevapima preko.

Naprotiv, onda mora nešto što postepeno (sporo) diže  nivo šećera.

U suprotnom, šećer naglo skoči zbog šećerne hrane, organizam kaže a-ha! pa ga zatuče još jače, i bude gore nego što je bilo.

Hm, vidis, ima logike....

+1

malo namrvis u jogurt, posle u to dodas malo zacina, zaprzene piletine na kockice i sunes to sve na zelenu salatu, chery i malo krupno secenog luka i zaista uopse nije lose.

vlcsnap-2012-10-24-04h57m35s253.png

Mmm, only 35 calories... 

Pirinčane galete, preko bahat sloj argete, biber, feta, čili sos.

Da vidiš kako je jestivo. ^_^

odvratno :puke:

Probaj. ^_^

hoću ali od nedelje jedan dan :lolol:

Ima neki za preporucit? Jea sam neki u muckalici, onomad, odlican je bija.

Od običnih ti je vitalov skroz ok

Ima neki za preporucit? Jea sam neki u muckalici, onomad, odlican je bija.

Nectar Tomatello,od domacih - jedini domaci jer se pravi od ovdasnjeg paradajza - svi drugi od uvoznih(kineskih)hemija iz buradi

Ja sam probao Polimarkov pre 5-6 godina, bio je jestiv. Kad biste pravili muckalicu, a da nemate sve sastojke, da li biste ubacili u nju kecap i koji, ako da?

Polimark mi je najgadniji

Ja sam probao Polimarkov pre 5-6 godina, bio je jestiv. Kad biste pravili muckalicu, a da nemate sve sastojke, da li biste ubacili u nju kecap i koji, ako da?

Ne. U kečapu ima sirćeta

i agar gume.