Аврам Гојић Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) glikemijski indeks, koliko brzo skace secer u krvi od jela Edited October 29, 2015 by Грешни Василије
nisam ja Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Nije loše kad se namrvi u jogurt. Doduše ja mislim da nisam jeo ekspandirani pirinač no druga žita.
Frank Pembleton Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 glikemijski indeks, koliko brzo skace secer u krvi od jelaZnači kad padne šećer onda taj stiropol da se zoblje?
ljakse Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 to je nejestivo :( Može da se jede, u smislu da se sažvaće, proguta i svari. Al nema ukus.
InvisibleLight Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Može da se jede, u smislu da se sažvaće, proguta i svari. Al nema ukus. nema neki ukus al ima zanimljiv zvuk, dodir..nije bas bezlican dozivljaj
Valk Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ja volim povremeno te galete od pirinča, doduše kukuruzne stvarno jesu lepše. A od hlebova sam se navukla na neki tost sa koprivama, ima u Maksiju.
Frile Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Znači kad padne šećer onda taj stiropol da se zoblje? Naprotiv, onda mora nešto što postepeno (sporo) diže nivo šećera. U suprotnom, šećer naglo skoči zbog šećerne hrane, organizam kaže a-ha! pa ga zatuče još jače, i bude gore nego što je bilo.
precog Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Može da se jede, u smislu da se sažvaće, proguta i svari. Al nema ukus. Na tu foru sve moze da se jede, nekoliko puta sam probao i nikad nisam mogao da dovrsim galetu, cak ni sa dodacima. Meni to nejestivo.
Lezilebovich Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 dobro je, iverica je. meni se učinilo da je napisao da ima ukus kao veverica.
Recommended Posts