October 29, 20159 yr glikemijski indeks, koliko brzo skace secer u krvi od jela Edited October 29, 20159 yr by Грешни Василије
October 29, 20159 yr Nije loše kad se namrvi u jogurt. Doduše ja mislim da nisam jeo ekspandirani pirinač no druga žita.
October 29, 20159 yr glikemijski indeks, koliko brzo skace secer u krvi od jelaZnači kad padne šećer onda taj stiropol da se zoblje?
October 29, 20159 yr to je nejestivo :( Može da se jede, u smislu da se sažvaće, proguta i svari. Al nema ukus.
October 29, 20159 yr Može da se jede, u smislu da se sažvaće, proguta i svari. Al nema ukus. nema neki ukus al ima zanimljiv zvuk, dodir..nije bas bezlican dozivljaj
October 29, 20159 yr Ja volim povremeno te galete od pirinča, doduše kukuruzne stvarno jesu lepše. A od hlebova sam se navukla na neki tost sa koprivama, ima u Maksiju.
October 29, 20159 yr Znači kad padne šećer onda taj stiropol da se zoblje? Naprotiv, onda mora nešto što postepeno (sporo) diže nivo šećera. U suprotnom, šećer naglo skoči zbog šećerne hrane, organizam kaže a-ha! pa ga zatuče još jače, i bude gore nego što je bilo.
October 29, 20159 yr Može da se jede, u smislu da se sažvaće, proguta i svari. Al nema ukus. Na tu foru sve moze da se jede, nekoliko puta sam probao i nikad nisam mogao da dovrsim galetu, cak ni sa dodacima. Meni to nejestivo.