garcia Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) čuvene jadranske tune jos 'u sopstvenom soku' :D ma to toliko i vredi, nego nazidaju cenu da isplate Kevina Kostnera za reklamu. Edited August 6, 2015 by garcia
ljakse Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 ma to toliko i vredi, nego nazidaju cenu da isplate Kevina Kostnera za reklamu. a ima i toga, kao recimo sa onomad trajućom šatro akcijom za one šugave Berghoff noževe.
ivy Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) vise je wtf momenat..ostao mi jogurt(dukat 3.2%) od salate sa krastavcima na stolu od sinoc na ovih milion C pa jos sa vinskim sircetom i nije se pokvario :o Edited August 12, 2015 by ivy
kenta Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Da, da, i oni voćni Dukatosi otvoreni traju neograničeno...
ivy Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) ali na ovoj temp celu noc i pola dana(u stanu nemam klinu nego klot) i sa kiselinom hej!.. pa u frizideru su mi se pokvarile neke stvari jer slabije radi ja kad sam ucila u skoli da se mlecno sa kiselinom bar zgrusa a na toploti pokvari/ukiseli/nesto ovo nista :o Edited August 12, 2015 by ivy
betty Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 pa jogurt je valjda vec prosao taj ciklus kiseljenja? inace pre neko vece moj klinac dosao sav umazan, od trepavica do brade. pitam ga jel to jeo jogurt, kaze ne, uzeo mleko iz frizidera - i popio brat bratu jedno pola litra. zgrusanog, odvratnog, usirenog. i nista! nikakve posledice. a moglo je biti zajebano.
pacey defender Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Jesmo li ispratili vesti o hljeba tonus? Mogli bi da angažuju Kuma da ih reklamira. http://www.tonushleb.rs/vazno-saopstenje-za-javnost/ 24.ОКТ2015 Važno saopštenje za javnost „Navodi da nas je, po prijavi nekadašnje koordinatorke fonda za Otvoreno društvo čiji je osnivač Džordž Soroš, posetila tržišna inspekcija su tačni.Predmet kontrole su bili navodi na našem sajtu i tvrdnja na ambalaži da je Tonus hleb proizveden po licenci Ruske akademije nauka.
InvisibleLight Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 taman koliki je tonus lek toliko je onaj clanak 'tonus - prevara veka' novinarstvo. cuj prevara veka nisu falsifikovali sastav nego nafilovali da leci sto ne leci, kao sto radi 95% proizvodjaca za svoje prehrambene proizvode, sto jeste skandal ali nije neka unikatna strategija i prevara veka nego uobicajena sistematska praksa do sada sam jela onaj nemacki tost sad cu namerno krenuti kupovati tonus zobg novinara ne zbog ove sto je prijavila
Lezilebovich Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 taman koliki je tonus lek toliko je onaj clanak 'tonus - prevara veka' novinarstvo. cuj prevara veka nisu falsifikovali sastav nego nafilovali da leci sto ne leci, kao sto radi 95% proizvodjaca za svoje prehrambene proizvode, sto jeste skandal ali nije neka unikatna strategija i prevara veka nego uobicajena sistematska praksa +1. Da se nisu branili Sorošem, nastavio bi da ga kupujem, ovako jok.
InvisibleLight Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 +1. Da se nisu branili Sorošem, nastavio bi da ga kupujem, ovako jok. da, to je jadno (kolkogod mi je sorosh fuj) uedio si me, ostajem na nemackom lebu, nek vode hladni rat hlebova bez mene
ljakse Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Šteta, realno su imali zicer formulu za domaće tržište, zdravo plus rusko.
garcia Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 tonus je zdrav jer to sranje niko ne moze da pojede previse a da se ne udavi. stavise, treba mi jos neukusne hrane na trpezi i smrsacu.
svashtabezneshto Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ima bolji od tonusa, onaj piričani, kao stiropor, ja žvaćem njega on žvaće mene. Tuga.
InvisibleLight Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 to uopste nije neukusno, te pirincane galete. al navodno imaju uzasno visok GI pa ih izbegavam
Recommended Posts