Jump to content
IGNORED

Ljuto-slatko-kiseli sosovi

Turnbull

Recommended Posts

Posted

Habanero jos zelen pa bih mogao da sprckam jedan od nekih obicnih. Osecam da je i tako otrov a kamoli sa habama

Napravio sa mutiranim tondosima. Ne umem da procenim koliko su slabije od haba al jedna sasvim fino zaljuti serpu nekog jela. Pretpostavljam 1/3 -1/2 habe

Cak je i ovako preljuto al su i svileniji uspeli da je jedu na cipsu uz komentar da bi bilo lepo kad ne bi bilo preljuto.

Sa habama necu praviti jer bi verovatno cak i meni bilo nejestivo. Njih cu u neke soseve sa vocem.

Posted

Zvijezda extra ljuti majonez odlična stvar

Posted

Proveri Dijamant extra ljuti, pošto je to sad ista firma

Posted (edited)

Dijamant ima dosta slicnih proizvoda sa ovom Zvijezdom al ovo (bar po sajtu) nema.

Skoro sam pravio harisa majonez sos i verovatno je slicno.

Edited by katamaran
Posted

Dijamant i Zvijezna su sta firma, isti hrvatski vlasnik. Ima Dijamant Čili majonez, ali nema ova verzija ultra hot

Posted

ultra ljutenica  :naughty: dodao po jednu morugu, fatali i habanero

mPAQdeQ.jpg

Posted

To ako ti naidju gosti koje bas ne volis?

Posted

mada, znas kako su svi alavi na domaci ajvar, samo sto je ovo aj aj aj var :) elem vrlo verovatno da za goste nece ni biti,kuvao od 3 kg , ostalo mozda 2 kg kad se ukuvalo

Posted (edited)

Pravim sos iz posta #656 (fatali-breskve-nektarine)

Hteo sam da stavim 10 komada al me naterase da stavim samo 6 da mogu i "normalni ljudi da jedu"

Posle secenja fatalija sam se lepo nakarminisao kad sam liznuo palac tako da sumnjam da ce biti slab :)

Edited by katamaran
Posted

Znas da obozavam zuti fatali :) A razlika izmedju 6 ili 10  i nije neka ako ti tvoji ne podnose ljuto.Njima ce i 3 biti puno. :lolol: