freakns Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 bio sasvim dobar Tanaka posle... ali tanko mi izgledaju Yankeesi, valjda ce ici ispod 80 ove sezone
teacher Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 bio sasvim dobar Tanaka posle... ali tanko mi izgledaju Yankeesi, valjda ce ici ispod 80 ove sezone Hvala za ovosezonsku titulu... Sent from my iPad using Tapatalk HD
Miljenko Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ko zna... Rotacija je dobra, napad je sinoc bio korektan. Meni lineup Bostona deluje tanko.
freakns Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 7 innings, 10 hits, 0 runs... only the Cubs jebote, koji sterilan napad, uzas zivi
Miljenko Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ostali ste na nuli. Zato Giantsi sabijaju. Licilo je da ce biti egal tekma do kraja, no evo zatrpavanja u 5. iningu.
freakns Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ostali ste na nuli. 53 inninga, 8 runova... to mu dodje run na svakih 6.2 inninga
Miljenko Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Zanimljiv mec prosle noci u Bostonu. Domaci nisu iskoristili dosta RISP. Scheppers(za mene neocekivano) izdrzao 5 ininga, konstantno ulazeci u probleme. Lackey odlican. Rano uspostavio kontroli, te sporadicni hitovi Oriolesa, nisu napravili vecu stetu. Bradley Jr. odlican u ofanzivi(3/4, 2RBI, 1 run), odnosno defanzivi( dva sjajna running catcha). Choo i Rios, jedini fokusirani kod Rangersa, no to nije bilo dovoljno. Boston se odlepio u 8. iningu. Uehara lagano poceo deveti, da bi potom pustio dva hita(singl, dabl). Strajkaut Martina za kraj(nije ni izgledalo, da moze napraviti problem).
Teixeira Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Neshvatljivo je kako su usrali, jebao ih novi plejer. Srecom, ipak i dalje moze da se koristi stari...
teacher Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Srecom, ipak i dalje moze da se koristi stari... Kako? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Teixeira Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 http://mlb.mlb.com/mediacenter/index.jsp?nexdef=true
theanswer Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Šta je sa Linom i Bejlijem,ne mogu da se sastave..
Miljenko Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Bailey je tradicionalno los protiv Cardinalsa, narocito na Busch Stadiumu. Lynn se nije proslavio protiv Redsa, pre par dana(veceras jos nesigurniji).
theanswer Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Bailey je tradicionalno los protiv Cardinalsa, narocito na Busch Stadiumu. Lynn se nije proslavio protiv Redsa, pre par dana(veceras jos nesigurniji). Ali Bejli u drugom iningu....hr na 1-2 i prvom at batu i jedva je završio sa 4 runa na kraju
Miljenko Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 On je jos i dobar, kako su Doubront i Nova nadrljali danas. Doubront prosao manje vise lako, kroz prva dva ininga, a onda kolaps. Jedva napravio 2 auta u 3., 5 primljenih poena, 2 walka(3 ukupno). Nova preziveo ining duze, uz 7 pustenih runova. Ovi iz Baltimora, kada krenu da "lupaju", tu nema pomoci.
Recommended Posts