nisam ja Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 a jel ovaj pojas prebaciš preko ramena kad sedneš?
MayDay Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Prezentujem, ne sedim. Silazi mi niz nogu. Hvala Bubo i Hoste. :-)) Materijal je svila 100%, ako to menja stvar.
beyoncé Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 11 minutes ago, MayDay said: Silazi mi niz nogu. ovo zvuči hevi podseća me na jednu pesmu od koje dobijam valunge Spoiler I Don't Miss It By Tracy K. Smith But sometimes I forget where I am, Imagine myself inside that life again. Recalcitrant mornings. Sun perhaps, Or more likely colorless light Filtering its way through shapeless cloud. And when I begin to believe I haven’t left, The rest comes back. Our couch. My smoke Climbing the walls while the hours fall. Straining against the noise of traffic, music, Anything alive, to catch your key in the door. And that scamper of feeling in my chest, As if the day, the night, wherever it is I am by then, has been only a whir Of something other than waiting. We hear so much about what love feels like. Right now, today, with the rain outside, And leaves that want as much as I do to believe In May, in seasons that come when called, It’s impossible not to want To walk into the next room and let you Run your hands down the sides of my legs, Knowing perfectly well what they know. u toj haljini možeš da pričaš šta god hoćeš na tom skupu
Lancia Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Dobra je haljina, Host zna znanje, sad fali samo da se nadje neko da te privuce tim kaisevima
MayDay Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Ti, Majo, odmah o onim stvarima, a ovo je samo biznis, ništa zadovoljstvo. :-)
Lancia Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 5 minutes ago, MayDay said: Ti, Majo, odmah o onim stvarima, a ovo je samo biznis, ništa zadovoljstvo. :-) Mda, a ti si kao slucajno kupila haljinu s modnim detaljem, pricaj ti te biznis fore nekom drugom
aram Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 3 hours ago, beyoncé said: u toj haljini možeš da pričaš šta god hoćeš na tom skupu +1
mustang Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 molim te slikaj se i pokazi nam kompletan ansambl u four seasons super je haljince, kanape bih skratila. za ovo treba imati dobro telo i dobar brus. sijaj, prsti ! kako ces kosu? please pic or it didn’t happen!
nezvanova Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 i meni haljina extra, bas je elegantna, a i odlicno ce se upariti sa onim tvojim divnim cipelicama. nego, sto kaze mustang, ova haljina nekako zahteva frizuru, dobro osmisljenu, ja bih da sam na tvom mestu napravila pundju neku, opusteniju, zbog te polurolke. ma, bices ti super (mada si svakako i uvek super)!
pt 2.0 Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 10 hours ago, Host said: Super je haljina, ima neki Modesty Blaise vajb. +1 divna je haljina. ja sutra uveče idem na večeru u neku amb rezidenciju u drugoj državi, i to posle 8-10 sati putovanja automobilom. al nemam ništa novo, moraće neka od postojećih haljina vulgaris da odradi posao. a i ne ide mi se tamo nikako. :(
MayDay Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Drugari, nisam se javila pre, umirem od posla. Gazim 80h nedeljno ovih dana. Stigla haljina i baš sam se zajebala! Ona nije za formalno oblačenje, ona je skroz za one stvari!! Baš je tanka svila i baca sjaj koji je za noć, a ja sam pročitala u opisu da je crepe svila, koja je obično malo deblja. Ma nema šanse u tome da prezentujem, tako da ću kupiti neki bekap ovde u Masimu, pa imam tamo dva dana da unapredim izbor ako stignem. Ja ne mogu da verujem da nisam to skontala sa slike. Baš mi je izgledalo da ima čvršću strukturu i da je nekako kostimska, a zapravo je stvarno za gili-gili. Još se ja čudim Maju gore kako lupeta, a čovek u pravu.
Recommended Posts