Posted March 16, 201411 yr Moje pretpostavke za ovogodišnje letovanje su: - Avionski prevoz - Dostupan uobičajeni transfer do hotela - Hotelski smeštaj sa direktnim pogledom na more, BB ili HB - Peščana plaža na udaljenosti od hotela do 200 metara - Sloboda kretanja (bezbedna destinacija) - Da je more dovoljno toplo za kupanje krajem maja početkom juna (ili do kraja juna ako su sve ostale pretpostavke ispunjene) Poželjno: da hotel nema bazen, akvaparkove, animatore i sl. Unapred zahvaljujem na predlozima. Edited March 16, 201411 yr by halloween
March 16, 201411 yr Nominujem Amsterdam Manor, istina ima bazen ali pored ovakve plaze svi ga ignorisu. Sve ostale zahtjeve ispunjava.
March 20, 201411 yr Ne bi ga Wall zanoćio u tome... +1 Super izgleda ali nema sanse da bih izdrzala duze od par minuta.
March 20, 201411 yr Ne bi ga Wall zanoćio u tome... +1 +1 Super izgleda ali nema sanse da bih izdrzala duze od par minuta. +1
April 2, 201410 yr pa bio je jedan, ali je otisao. ja mogu o zakintosu da ti pomognem, bio u septembru...
April 2, 201410 yr ima li ko iskustva sa Kefalonijom? bila sam ja ipričali smo o ostrvu. divna su i kefalonija i itaka. ne znam samo da li su se smirili zemljotresi, krajem januara su ih razbijali u talasima. moguće da će od toga zavisiti ponude ovog leta, pa shodno tome i direktan prevoz. našla sam nešto ovde.
April 2, 201410 yr a, pa nema tu nijedan bitan "caveat", isli su normalni ljudi i bilo im je dobro, meni to dovoljna preporuka. reseno, hvala :) Edited April 2, 201410 yr by Грешни Василије
April 2, 201410 yr samo da dopunim ovo za zemljotres- stradalo je područje oko lixurija, drugog po veličini mesta na ostrvu, ostali delovi su prilično dobro prošli. čućeš sigurno priče o zemljotresu koji ih je uništio 1953, ako sam dobro zapamtila godinu.