March 13, 201510 yr Nije ni nasa OL za bacanje, meni je Shady bolja opcija, ali videcemo vec. Ono sto sam siguran je Chip trazio North - South RB i da je to prevagnulo trenutno.
March 13, 201510 yr Nije ni nasa OL za bacanje, meni je Shady bolja opcija, ali videcemo vec. Ono sto sam siguran je Chip trazio North - South RB i da je to prevagnulo trenutno. Realno, pola seleri kepa ide na RB i QB koji je mačka u džaku. Užasno koncipirana ekipa. Pretpostavljam da će u skorije vreme morati da se rešava nekog od igrača.
March 13, 201510 yr Realno, pola seleri kepa ide na RB i QB koji je mačka u džaku. Užasno koncipirana ekipa. Pretpostavljam da će u skorije vreme morati da se rešava nekog od igrača. Vec je pominjao trade Mathisa, ja verujem da ce Bradford rekonstruisati ugovor/potpisati novi i mislim da nece ostati sa ovim silnim RBs. Dok ne prodje draft apsolutno nista nije sigurno, posle toga mozemo vise da kometarisemo. Edited March 13, 201510 yr by Grandilof
March 14, 201510 yr Jbte a TT sedi na rukama, stiso se ko da će def GB-a sama od sebe da se sredi! Poslato sa WC šolje by BVK
March 17, 201510 yr San Francisco 49ers linebacker Chris Borland, one of the NFL's top rookies the past season, told "Outside the Lines" on Monday that he is retiring because of concerns about the long-term effects of repetitive head trauma. Ako je Willisova penzija bila šok, ovo sa Borlandom ne znam kako bih okarakterisao. Posle onakve polusezone...
March 17, 201510 yr Ako je Willisova penzija bila šok, ovo sa Borlandom ne znam kako bih okarakterisao. Posle onakve polusezone... danas pročitao, zgranuo se...
March 17, 201510 yr vidim da trenduje trent richardson na tnjiteru i kazem u sebi 100% smo ga mi doveli...kad ono stvarno.