Jump to content
IGNORED

NFL 2014

freakns

Recommended Posts

Posted

Nije ni nasa OL za bacanje, meni je Shady bolja opcija, ali videcemo vec. Ono sto sam siguran je Chip trazio North - South RB i da je to prevagnulo trenutno.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• James Marshall

101

• Frank Pembleton

99

• teacher

98

• Prospero

98

Posted

Nije ni nasa OL za bacanje, meni je Shady bolja opcija, ali videcemo vec. Ono sto sam siguran je Chip trazio North - South RB i da je to prevagnulo trenutno.

Realno, pola seleri kepa ide na RB i QB koji je mačka u džaku. Užasno koncipirana ekipa. Pretpostavljam da će u skorije vreme morati da se rešava nekog od igrača. 

Posted (edited)

Realno, pola seleri kepa ide na RB i QB koji je mačka u džaku. Užasno koncipirana ekipa. Pretpostavljam da će u skorije vreme morati da se rešava nekog od igrača. 

Vec je pominjao trade Mathisa, ja verujem da ce Bradford rekonstruisati ugovor/potpisati novi i mislim da nece ostati sa ovim silnim RBs. Dok ne prodje draft apsolutno nista nije sigurno, posle toga mozemo vise da kometarisemo.

Edited by Grandilof
Posted

dovukli smo i persija harvina, spiler u noli

Posted

Jbte a TT sedi na rukama, stiso se ko da će def GB-a sama od sebe da se sredi!

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

redži buš u sf49, majk valas u miniju, dženings katovan

Posted
Tim Tebow is working out for the Philadelphia Eagles today

:lol: 

Posted

CB Tramon W. dobio 21 milku od Brownsa...

Mnogo za 32-godisnjeg CB

Posted

Za sta ? TE, FB ?  :D

Receno nema nista od toga. 'Ajde Chip sledece iznenadjenje.

Posted
San Francisco 49ers linebacker Chris Borland, one of the NFL's top rookies the past season, told "Outside the Lines" on Monday that he is retiring because of concerns about the long-term effects of repetitive head trauma.

:blink: 

Ako je Willisova penzija bila šok, ovo sa Borlandom ne znam kako bih okarakterisao. Posle onakve polusezone...

Posted

:blink:

Ako je Willisova penzija bila šok, ovo sa Borlandom ne znam kako bih okarakterisao. Posle onakve polusezone...

danas pročitao, zgranuo se...

Posted

vidim da trenduje trent richardson na tnjiteru i kazem u sebi 100% smo ga mi doveli...kad ono stvarno.

• 4 weeks later...
Posted

Hernandez proglašen krivim za ubistvo.

via TT