Jump to content

NFL 2014

Featured Replies

B_wsMJeUIAAzjiw.png

hehe

GKs0nEB.jpg

Kakva ludnica jbte...

plodan free agency :D

Torrey Smith u Ninersima. Ne znam samo ko ce mu baciti loptu.

I Jake Locker se penzionisao. 

Edited by ducca

foles u rams-ima, bradford u fili

The St. Louis Rams and Philadelphia Eagles are closing in on a swap of starting quarterbacks as the NFL's new league year opens Tuesday afternoon.

Nick Foles, who emerged as the Eagles' starter in 2013, is going to the Rams in exchange for Sam Bradford, the No. 1 overall pick in the 2010 NFL draft.

ludnica

jebote...

:rolf:  :evil:

Znaci Bradford, Sanchez bez rb i sa sofmotom wr J.Matthews, koji li mu je boldrikovski plan. Mariota? How?

Edited by Prlapan

triple option?  :P

Ima teorija da trejduju bredforda i nesto u clivlend za 12 pika i da onda 12 i 20 pika i jos nesto daju za top spot, fuck yeah  :rolf:   :jerry:

Edited by Prlapan

Preokret se navodno desio juce, bila gotova stvar za Philu. Cak su identicni i uslovi.

S njim u Indy sleteo i Andre Johnson btw. 

Edited by ducca

Ja ne znam, ima da stavih na hold pracenje ekipa iz Phile, skoro svaka ekipa pokusava se samoubije. Jos ce ispadne da su muceni Sixersi u najboljoj situaciji.  :puke:

Mada juce citam Embiid kucao pregame kroz noge pre jedno 3 dana, a juce setback kod povrede i vidjen sa walking boot.  :isuse:  

Gledaj Villanovu u koledz kosraci ali za zene :D, tu smo jedno dobri, posto i flajersi igraju ko sise :(