February 2, 201510 yr +beskonacno Jedva čekam First take, Smit i Bejlis ce se raspojasati na ovu temu ????
February 2, 201510 yr Dobar deo krivice je i na Vilsonu, ako je video da nije 100% cisto za pas, nije smeo da salje tu loptu !
February 2, 201510 yr Dobar deo krivice je i na Vilsonu, ako je video da nije 100% cisto za pas, nije smeo da salje tu loptu ! Što je najgore, iz te blizine imao je čistu situaciju za dodavanje, ali je prejako bacio loptu. Edited February 2, 201510 yr by Quizmaster
February 2, 201510 yr Nema tu logike. Da verujem u teorije zavere rekao bih da su Carroll, Wilson ili OC Seahawksa stavili lovu na NE.
February 2, 201510 yr Kraft platio Bevelu, nema druge. Jbt ja i dalje ne verujem kakav play call na 1&goal na 1yd.
February 2, 201510 yr Jbt vec na dodeli pehara, odmah pitaju Beliceka da li je iznenadjen sto Hoksi nisu isli na Linca :D Trener Sijetla, bolje odmah da se odseli na Aljasku i pocne da lovi krabe ... Edited February 2, 201510 yr by Geo
February 2, 201510 yr drvoseca edelman, kakav car. bicu razocaran ako sada izguglam da nije iz nekog usranog gradica na jugur.
February 2, 201510 yr Ali kakva reakcija Batlera, dečko je otkinuo play, pročitao ga i execution 10/10 fantastično mislim da je Edelman iz Kalifornije. eksplodirao je mislim u onoj sezoni kada su im se svi živi povredili, ne mogu da se orijentišem baš dobro u nfl vremenu,dal je to bilo prošle ili pretprošle sezone Edited February 2, 201510 yr by theanswer