Jump to content
IGNORED

NFL 2014

freakns

Recommended Posts

Posted

Kompletni ljudjaci od sudija na Soldzeru, to se lokalo citavo prepodne.Van njihovih odluka, mozda i najlepse mec sezone do sad, jelte.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• James Marshall

101

• Frank Pembleton

99

• teacher

98

• Prospero

98

Posted

Kompletni ljudjaci od sudija na Soldzeru, to se lokalo citavo prepodne.Van njihovih odluka, mozda i najlepse mec sezone do sad, jelte.

Ovo na kraju poluvremena je bilo ok, osim što su se Bearsi preigrali i ispali megaglupi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

BREAKING: Ted Thompson willing to offer part of Packers salary cap to Bears if they agree to extend Jay Cutler's contract.

Posted

Ovo na kraju poluvremena je bilo ok, osim što su se Bearsi preigrali i ispali megaglupi.

Ma, jok to, nego davanje prvog dauna Dzordiju, nidje veze.Pe toga, Pepersu " ruke u lice ", a zapravo je to trebalo svirati nad Pepersom.Izmedju ta dva, proseravanje o " nepotrebnoj grubosti " defanzivcu Cikaga.Pa i ovo iz 2. pol. kod Fg-a za GB.

Posted

BREAKING: Ted Thompson willing to offer part of Packers salary cap to Bears if they agree to extend Jay Cutler's contract.

:D Taj rad.

Posted

Kakva je pičkica Cutler, uvek kad je frka ili kad gubi, glumi povredu i neće da igra.

Posted

Šta rekoh za Glenona, ha? Friče, jesi li živ? :)

Posted

Šta rekoh za Glenona, ha? Friče, jesi li živ? :)

ziv, ziv!

jos sam lagano gledao, pomirio sam se unapred sa porazom... jednom i nama da se posreci u poslednjem minutu... Murphy je realno razvalio :Hail:

samo jos da Evans bude OK, urgh... lici da ce biti igracina od njega

Posted

Obrukasmo se. :isuse:  Nisam ocekivao savrsenu odbranu, no napad je ovo morao resiti ranije.

Posted

Pitsburg izgubio slično kao Vukovi protiv Helsinkija u finalu LŠ: loš punt i TD za poraz u roku od 27 sekundi.

Posted

Gledao sam i nisam veorvao kako su se kvalitetno samoubili. Jos su imali 3rd & 5 pre nego sto su zagovnali...

Posted

R-E-L-A-X :D

Bruka!

Doduše posle nule na poluvremenu znao sam da će MM da povuče ručnu i krene sa vanila napadom.A nesrećni Jenings...