stoutspectacledbold-head Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kompletni ljudjaci od sudija na Soldzeru, to se lokalo citavo prepodne.Van njihovih odluka, mozda i najlepse mec sezone do sad, jelte.
teacher Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kompletni ljudjaci od sudija na Soldzeru, to se lokalo citavo prepodne.Van njihovih odluka, mozda i najlepse mec sezone do sad, jelte. Ovo na kraju poluvremena je bilo ok, osim što su se Bearsi preigrali i ispali megaglupi. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Frank Pembleton Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 BREAKING: Ted Thompson willing to offer part of Packers salary cap to Bears if they agree to extend Jay Cutler's contract.
stoutspectacledbold-head Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ovo na kraju poluvremena je bilo ok, osim što su se Bearsi preigrali i ispali megaglupi. Sent from my iPad using Tapatalk HD Ma, jok to, nego davanje prvog dauna Dzordiju, nidje veze.Pe toga, Pepersu " ruke u lice ", a zapravo je to trebalo svirati nad Pepersom.Izmedju ta dva, proseravanje o " nepotrebnoj grubosti " defanzivcu Cikaga.Pa i ovo iz 2. pol. kod Fg-a za GB.
stoutspectacledbold-head Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 BREAKING: Ted Thompson willing to offer part of Packers salary cap to Bears if they agree to extend Jay Cutler's contract. :D Taj rad.
teacher Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kakva je pičkica Cutler, uvek kad je frka ili kad gubi, glumi povredu i neće da igra. Sent from my iPad using Tapatalk HD
teacher Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Šta rekoh za Glenona, ha? Friče, jesi li živ? :) Sent from my iPad using Tapatalk HD
freakns Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Šta rekoh za Glenona, ha? Friče, jesi li živ? :) Sent from my iPad using Tapatalk HD ziv, ziv! jos sam lagano gledao, pomirio sam se unapred sa porazom... jednom i nama da se posreci u poslednjem minutu... Murphy je realno razvalio samo jos da Evans bude OK, urgh... lici da ce biti igracina od njega
Miljenko Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Obrukasmo se. Nisam ocekivao savrsenu odbranu, no napad je ovo morao resiti ranije.
teacher Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Pitsburg izgubio slično kao Vukovi protiv Helsinkija u finalu LŠ: loš punt i TD za poraz u roku od 27 sekundi. Sent from my iPad using Tapatalk HD
*edited by mod Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Gledao sam i nisam veorvao kako su se kvalitetno samoubili. Jos su imali 3rd & 5 pre nego sto su zagovnali...
Frank Pembleton Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 R-E-L-A-X :DBruka!Doduše posle nule na poluvremenu znao sam da će MM da povuče ručnu i krene sa vanila napadom.A nesrećni Jenings...
Recommended Posts