Miljenko Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Iron Maiden moram ispostovati. Ha, matori. Ni ja vise nisam mlad, a kao da je juce bilo, kada sam poceo da ih slusam. Ghost previse mekan za mene. Kao neki pokusaj decje varijante Theriona.
Прслин Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Не може овца, то је за Егзит. uvek sve prekasno saznam...jel se računaju starije slike, ili mora da bude nova? Ко је спомињао слике?
Miralem Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Iron Maiden moram ispostovati. Ha, matori. Ni ja vise nisam mlad, a kao da je juce bilo, kada sam poceo da ih slusam. Ghost previse mekan za mene. Kao neki pokusaj decje varijante Theriona. e moram da poslusam kako zvuci decija varijanta nerd metala.
Turnbull Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 (edited) A bre, Vasilije, presluša li ti Ghost? Edited April 2, 2014 by Turnbull
freakns Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 e moram da poslusam kako zvuci decija varijanta nerd metala. ma kakav metal, zadenuli kapuljace na vugla i sviraju Bijelo Dugme
Miralem Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 ma kakav metal, zadenuli kapuljace na vugla i sviraju Bijelo Dugme dobro, i bijelo dugme je imalo hard rok fazu. al stvarno, ko uopste slusa therion i cemu to sluzi???
Аврам Гојић Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 dobro, i bijelo dugme je imalo hard rok fazu. al stvarno, ko uopste slusa therion i cemu to sluzi??? ne znam, pitaj Bon Jovija i ostale pedere cije si postere kacio u decjoj sobi
Miralem Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 bon jovi? nikad! slusao sam roxette, steelheart i extreme koji su, kako im i ime kaze, ekstremni!
Turnbull Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Moram da priznam da i mene Therion, sa par izuzetaka, onako prilično smara (not that there's anything wrong with that!). Ali Ghost je prosto druga priča - nema one simfo smaračine, nego vrlo popasto i hitoidno, realno bi moglo da se svidi i Prslinu da se sad ne prenemaže oko satanizma :) A pritom, vrlo lepo povezano sa hard rok nasleđem i poslastica za sve koji su u metal ušli preko hard roka, što je sa mnom slučaj. Miraleme, Steelheart - really?
Прслин Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Попасто и хитоидно па да се мени свиди? Побркао си ме са Симетом, Трнбуле.
Turnbull Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 (edited) A imaju i maske, kao Residentsi! Edit: Nisam mislio ništa loše sa tim "popasto", prosto sam stekao utisak da ti imaš 1 ristepak za dobar pop. Edited April 2, 2014 by Turnbull
freakns Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 dobro, i bijelo dugme je imalo hard rok fazu. al stvarno, ko uopste slusa therion i cemu to sluzi??? pa Miljenko je malo cudan... on navija za Pittsburgh recimo... za neupucene to ti je ko da navijas za OFK Beograd. ne znam stvarno kako moze da slusa Therion... ako vec voli symphony metal, mogao je da kaze Lacuna Coil jer bi hteo da se igra doktora sa Scabbiom, pa da ga razumem(mada realno, ono ti bas treba zivaca da saslusas celu pesmu ), ili Within Temptation/Nightwish iz vremena Tarje, ali Therion jebemti A imaju i maske, kao Residentsi Power Rangers!
Miljenko Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Jao ko mi kaze. Navijas za Tampu i Cubse. Ovi prvi i imaju skoriji trofej, a Cubsi, mozda i uzmu titulu, nakon jos sto godina. Sve pobrojano manje-vise slusam, no Ghost deluje previse "popasto", za moj ukus. Mozda sam nasao nesretnu formulaciju, ali to je bila prva asocijacija, kada sam ih cuo.
Recommended Posts