Dr Arslanagić Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Treba brate ovde svaki put dovoditi Lorin Haris. Skvo? Kraljevski apartman? Despot?
Mil@n Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 A šta treba da umrem od gladi? Ovako sam donirao firmu sa 300 kinti za 15cm kobasice.
Verterdegete Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Ma pusti njihovo snobovisanje. Ljudi su ceo dan dzudzali na Kalemegdanu. Naravno da ce nesto da pojedu.
Miralem Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Meni je generalno ceo događaj bio super, i zbog dobrog društva pre svega jer sam imao sreću da budem u dobrom društvu. aaa, vidim, pederisalo se malo...
Turnbull Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 aaa, vidim, pederisalo se malo... Zašto baš sada pokrećeš tu priču? Kome to odgovara?
nera Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Uz sve nedostatke ja se provedoh odlicno. Prvi put sam slusala Maiden-e uzivo i prvi put bejah na koncertu bez ikakvog drustva -_- Ja sam se iskusno udenula u sam cosak P2, kod ograde sa P1, odakle se odlicno videla bina. Pilot akrobata je car :) videh grupice likova koji su izgledali kao da su zakoracili kroz vremensku kapiju iz '85-te, a videh i dosta trenerkastih klinaca koji znaju sve pesme ^_^
Recommended Posts