đorđe geprat Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Prosto covek je dilber koji se dokopao polozaja. ti to o poslastičaru, ex-ministru?
pacey defender Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Nikola Jovanovic @Nik_Jov 11m O tome zašto je prikladno da svetlovidac Tesla počiva u našem najvećem hramu http://standard.rs/index.php/politika/28552-2014-03-03-10-24-16 … @_sevastokrator_ http://standard.rs/index.php/politika/28552-2014-03-03-10-24-16 Како је често говорио Теслин пријатељ и имењак владика Николај Велимировић: „Уби нас незнање!“
fonTelefon Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) ti to o poslastičaru, ex-ministru? direktoru muzeja nikola tesla. Poslasticar je pozorisni reditelj. Edited March 3, 2014 by fonTelefon
Caligula Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) @pejsi: ... koja budaletina Очекујем да следећа иницијатива носи назив „Вратимо Вука и Доситеја“ и да се посмртни остаци Вука Караџића и Доситеја Обрадовића изваде из порте Саборне цркве и пренесу у њихов музеј. kakvo neinteligentno obrtanje teza Edited March 3, 2014 by CowBoy
Dark Wader Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Svetlovidac, jbte. Spasoooje vrati se, sve ti je oprošteno
mire Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 jeb'o sam mater bilo kom sns eksponatu sa stočnog sajma za samu pomisao drndanja i svojatanja nt, i zemnih i naučnih "ostataka" pardon, došlo mi
Аврам Гојић Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 jeb'o sam mater bilo kom sns eksponatu sa stočnog sajma za samu pomisao drndanja i svojatanja nt, i zemnih i naučnih "ostataka" to je to.
đorđe geprat Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 direktoru muzeja nikola tesla. Poslasticar je pozorisni reditelj. poslastičar je 1 nebitan lik. ja sam zaista mislio da misliš na njega.
Aće Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 nalozili su onu vecinu stanovnika srbije sa manjinom zuba u vilici da zaborave kosovo, da im u glavi svetle zute zvezdice na plavoj coji, a onda pokusaju sa srbocetnickom bombom iz pecine. postace im sledbenici dvojne licnosti. ovom prilikom pozivam i sve gradjane da obavezno placaju doplatne(wtf!!!??!?!?!??!!!?!!) postanske marke za hram svetog save.
Indy Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) Tesla nije bio kojekakav inzenjer, on je bio inzenjerski genije. I te kako je zasluzio to sto je jedinica magnetne induktivnosti ponela njegovo ime. To sto sad svako voli za sebe da kaze da je naucnik, je za neku drugu pricu. Možeš to da ponavljaš dok ne poplaviš u licu, ne ide nekima u glavu da je inženjer-izumitelj, pogotovo tog kalibra, kud i kamo ređa pojava od naučnika (što je danas svako ko to hoće da bude). Edited March 3, 2014 by Indy
Indy Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 jeb'o sam mater bilo kom sns eksponatu sa stočnog sajma za samu pomisao drndanja i svojatanja nt, i zemnih i naučnih "ostataka" pardon, došlo mi I neka je, tako mu i dođe.
Dagmar Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ta rasprava na temu da lli je Tesla inženjer ili naučnik je ko rapsrava da li je Rudolf van Veen kuvar ili poslastičar. Covek nije bio fizicar i bio je sasvim solidan u svojoj glavi opet natruhe iz popularnih medija. Ne, njegov rad nije bio po naucnon metodu. Ko zna da li bi toliko uradio da je bio po naucnom metodu. Gospode bože isuse hriste.
Hella Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 pokusaju sa srbocetnickom bombom iz pecine tesla - četnik s magnetom
Recommended Posts