Jump to content

The Nemanjićs

Featured Replies

a možda su knjige pisane rukom, ko u resavi

:sleep:

Izgledaju prilično staro, možda su to knjige iz V vijeka recimo

Knjige starostavne :fantom:

Super mi je i taj detalj što u svim sakralnim objektima freske izgledaju kao da su 500, 600, 700 ili 800 godina stare, restaurirane nekoliko puta. Baš su se potrudili autori da nam dočaraju da je serija snimana 201X.

ama bolelo ih bash, najbolje da nekog josh angazuju da pravi neke nactrane™ slike...

i shto je ovaj kod pape pravo iz teretane :lol:

NabildovO se od nošenja knjiga starostavnih po Vatikanu

A đe su "Đulići uveoci" ???

23 hours ago, levi said:

stvarno izgleda kao parodija, sa matorim pimpom i šabanom u trenerci. biblioteka je samo plus

DYGlnNPW4AABjn9.jpg

A đe mu je MacBook? C,c,c...

Neverovatno

3 hours ago, gospa buba said:

ama bolelo ih bash, najbolje da nekog josh angazuju da pravi neke nactrane™ slike...

i shto je ovaj kod pape pravo iz teretane :lol:

Meni kapa više liči na vaterpolsku

Super mi je i taj detalj što u svim sakralnim objektima freske izgledaju kao da su 500, 600, 700 ili 800 godina stare, restaurirane nekoliko puta. Baš su se potrudili autori da nam dočaraju da je serija snimana 201X.

Tako meni kum, prvo Što je zapazio:
On ulazi u crkvu koju je podigao, zaveštao, a ono slikana unutrašnjost neke crkve danas, umesto da sve pršti jer je novo, nije se još osušilo...
56 minutes ago, MancMellow said:

Meni kapa više liči na vaterpolsku

mogući modni uzor

250?cb=20120418202847 250?cb=20120418203838

aaaa :rolf:

sent from bubamoto

Treba da glumim mletačku princezu jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u "Nemanjićima" glumiti to

Šta je ona htela da kaže? :blink:

Ja i dalje mislim da postoji neki prećutni dogovor da ovu očigledno mentalno stradalu ženu ne diraju i da svi nastave da se prave kao da je sve u redu, da je na djelu neka inkluzija.