James Marshall Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Možda je bila u fazonu "sve dok nema vanzemaljaca i dok su naši predstavljeni kao prepodobni, ostalo vam opraštam"
gospa buba Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 pa ne znam u kom filmu je smilja uopshte, dal je u prepodobnom modu, ali ko zna dokle su je pripustili. ovako kako nastupaju, kad moraju, jasno je da sve znaju, a i ako neshto omashe, zabole ih sent from bubamoto
hefaca Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Steta sto drustvene mreze nemaju sopstvenu produkcije icega korisnog... Da vidimo nesto dobro za promenu
James Marshall Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Jesi i ti bijesan na društvene mreže, druže Bujke? Možda bi trebalo Vučić da se ugleda na Erdogana, malo da to zabrani. Jebote, pravi se od društvenih mreža ne znam ti šta, uvijek se sjedilo po kafanama i ispred prodavnica i sralo, sad to prešlo na internet, pa je malo vidljivije i više se čuje, moš misliti. Možda za početak da RTS ne pravi i ne finansira govna od programa, za početak, pa da vidimo kako će nam krenuti.
gospa buba Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 to je kao da ti kazu nemoj da kenjash po politicharima nego se ti kandiduj pa im pokazi. vazi -_-sent from bubamoto
James Marshall Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Nevidljivi svemogući entitet "društvene mreže", vjerovatno njim upravlja Soroš lično.
gospa buba Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 a novce kad ce da distribuira niko da kaze sent from bubamoto
braca Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 pa svakog prvog u mesecu, nema da omane... ti nista ne dobijas ?
hefaca Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Ako ste olaksali dusu. I debela creva. Ja pito onako. Vidim sve virtualni znalci, a u praksi samo se govna produkuju. Znam ljude, iskoristite se...
renne Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 1 hour ago, gospa buba said: navikla da volontiram i ja pas mater
renne Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 1 hour ago, hefaca said: Ako ste olaksali dusu. I debela creva. Ja pito onako. Vidim sve virtualni znalci, a u praksi samo se govna produkuju. Znam ljude, iskoristite se... botuješ ti odavno ovde, ali nekako prolaziš ispod radara
Recommended Posts