hefaca Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Izbacise i momenat kad se sklapa savez sa Mletkima i Vukan se smori sto ostase bez zemske vizantiske. Izbacise i parti na livadi... Izbaceno sve sto je pilot cinilo zanimljivim.
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 17 minutes ago, ToniAdams said: Srpski blejd raner misliš da ima replikanta?
nisam ja Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 kacu đeca mala još, onaj jedan ko bejbi federer.
harper lee Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Tja, ne bi bilo bas toliko besmisleno da je gluma iole pristojna. Kostimi i scenografija realni, prica k'o prica, vidjao sam i gore, ima cak i par uverljivih scena makljaze. Ali gluma, majko mila. Meto, Dubravka, Nelevic, uzas i jeza. Decu da i ne komentarisem, deca su pa nema smisla.
steins Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Očajan kasting i besmislene dijaloge ne možeš da središ u montaži. Tu je caka. A remontiranje prve epizode je dokaz da su i sami svesni kakvo su sranje napravili. Dubravka Mijatović je u rangu Ivane Mihić. Samo je u mladosti imala sreću da zabode ulogu u Tri palme pa je zato percepirana kao fenomenalna mlada glumica.
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 sad ja sam se relativno kasno ukljuchila (sad [emoji38]) pa sad zelim da znam jel bilo tu nekih struchnjaka tipa istorichari ovi oni dramski pisci. eksperata za konje je bilo, chitala sam shpicu delimichno. moj jedini utisak je skarabudzivanje nacionalne stvari (jer je to sad hajp josh malo, pa da se zgrabi. dakle vrlo neozbiljno!) za preteranu kintu i onda daj pishi bilo shta, daj chitaj s papira ko ce da primeti. da li ima info kolko dugo su smishljali recimo tekst? recimo ona dokumentarna serija koja ide uporedo, sa istoricharima arheolozima i 2-3 glumca, je kudikamo ozbiljnija stvar. ako nishta drugo poshtenije uradjena... ali da. odelo je fino, svidja mi. sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 (edited) za tekst tj. scenario je bilo konkursa, navodno anonimnog, gde je pobedio gordan mihić, za konje ne znam dal je bilo konsultanta, al za istorijografiju kažu da je bilo veći je problem što istih nije bilo za glumu :( e konsultant za izvodjenje glumačkih radova zvuči kul Edited February 17, 2018 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 za konje je bilo, dokumentovano. za istorichare, nije chak u stvari ni problem ni shta je tu tachno, ja imam utisak da toliko nema nichega, da uopshte nije bitno da li je tachno ili ne. nema drame kojom bi moglo da se pogreshi... recimo tjudori, to sam ispogledala svojevremeno sve. to doba je isto temelj njihove posebnosti, ako hocemo tako da postavimo. ali nije napravljeno bez sadrzaja. imam utisak da su ovi mihici istovremeno umirali od straha da ne nachnu neshto shto nije zgodno, pa tako nije ostalo nishta. ali hajde da je pochetak koji ne obecava i da ja greshim preuranjeno. bjela bi to sve obezglavio. pardon. oslepeo i osmudio sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 nemanjići ili bilo kakav drugi projekattm sličnog kalibra iziskuje da deceniju u nazad producent izbacuje serije i filmove pristojne sadržine. da bi svi ti konsultanti, pa i oni za izvođenje glumačkih radova bili u izvesnom španungutm, tako da je ovo slika i prilika ptc-a ne danas već dosta dugo u nazad. od glavonje do žutog bujketa greota samo što će proći još tridesetak godina da se neko prihvati ovako ozbiljne teme, a možda i nije
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 greota samo što će proći još tridesetak godina da se neko prihvati ovako ozbiljne teme, a možda i nije ne mogu da reshim shta mi je bolje. i glavi mi je sve vreme dorotej dobrila nenadica, ne mogu da se setim ko je radio film, igra 'popcira'. i zalim shto niko nije uradio divlje zvezde, koje su mi josh bolji roman, pa zamishljam da bi i film bio bolji... 1981, zdravkovic. mihiz i nenadic scenario. sent from bubamoto
hefaca Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Pa krajnje je vreme da promene plocu i da do 2027. izbace seriju tog kalibra. No, cenim da ce se i standardi zahtevne srpske tv publike pojacati bar dvaput toliko. Ne znam dal tripujem da je neko pohvalio Medicijeve... Pokusah 2 puta po 10 minuta. Nemanjici su za njih Senke nad Balkanom. Pride govore engleski iz kruga dvojke.
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 ja bih se drzala tjudora ako moram. medichijeve ne umem.sent from bubamoto
nisam ja Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 smoriste sa sinđelićima. A tek ta teza o vremenu koje mora da potekne™ da bi se neko valjano opet pozabavio temom. Lol. Da li iko može da pretpostavi šta će biti sa filmom za 30 godina?
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 nestaće filma, sve će biti na jutjub
Recommended Posts