darling Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) naravno bubo da ne znam ko je taj drugi drug. ovde je danas smesnije nego na cetniku s raketom Edited December 6, 2016 by darling
copkillah Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Sajber bese tukao neko na nastupu Mimi Mercedes, valjda, ako pitas za ovo iz posta iznad. Recimo, ne sećam se konkretnog razloga što je dobila po nosu. A pre toga se šlihtala Mimi, pokušavala da je uvuče u njenu priču, dok je Mimi bila u fazonu 'nisam ja feministkinja, koji vam je kurac'. Onda je krenula da hejtuje Mimi iz sve snage.
James Marshall Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Pa neko od klinaca na spidu ju je zapišao (ili polio pivom, možda) dok je stajala u prvom redu, ona se okrenula i krenula da protestvuje na šta ju je neko od klinki opalio pesnicom. Svakako to nije zaslužila ali isto tako njeno prenemaganje nakon toga i traženje izvinjenja od Mimi je bilo pokazatelj da je potpuno promašila procjenu na kamav je koncert otišla.
gospa buba Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) naravno bubo da ne znam ko je taj drugi drug. ovde je danas smesnije nego na cetniku s raketom ne moze bit smeshnije nego kod chetnika reketnika, nema shanse buba i ja ne znamo ni ko je mimi mercedes joj, mislim da sam videla neki spot, otkad sad imam novo sokocalo vazda se izlazem opasnostima. dete neko mucheno, malko repuje Edited December 6, 2016 by gospa buba
Delija67 Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 buba i ja ne znamo ni ko je mimi mercedes nije mercedes nego mercedez
darling Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 to se obrati crtamOrasiju, naucila sam od njega :D
copkillah Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 joj, mislim da sam videla neki spot, otkad sad imam novo sokocalo vazda se izlazem opasnostima. dete neko mucheno, malko repuje :o :o :o
crtamOrasi Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) ^ Realno me je bilo sramota da tako napisem :D Edited December 6, 2016 by crtamOrasi
James Marshall Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 joj, mislim da sam videla neki spot, otkad sad imam novo sokocalo vazda se izlazem opasnostima. dete neko mucheno, malko repuje Turbo folk ju je naterao
Lezilebovich Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 imate temu domaći rep, na kojoj je raveneilli objasnio i mimi i njenu druzinu
Recommended Posts