Ravanelli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) neće za još 10 dana. a to što sam platio da slušam ceo mesec a dobiću samo pola, to nikom ništa, a ti daško, što lurkuješ u sutonu tihom? Edited November 4, 2016 by Ravanelli
Frank Pembleton Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ua lopovi! ....shit has hit the fan...
copkillah Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Šta to bi, šta se dešava? Oh, kako je teško poslovati modernim sredstvima kad iz Srbije si... Oh, kako je teško poslovati i nemodernim sredstvima, iz istog razloga.Oh, kako je sve teško i napravljeno da popizdiš i odustaneš! NARAVNO DA NEĆEMO ODUSTATI! Radimo, radimo...
Joshua Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 neće za još 10 dana. a to što sam platio da slušam ceo mesec a dobiću samo pola, to nikom ništa, a ti daško, što lurkuješ u sutonu tihom? ne vredi - moraće bar za 2-3 emisije da se penju nadrvo. il nakrov. ne može ovo tek tako da prođe. -_-
giuseppe Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Opa, ima nešto na http://daskoimladja.com Topla proba...
giuseppe Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 Baš se web omladinac nije nešto istakao. Aj čekamo suštinu bitniju od forme...
Ravanelli Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 op! kada se ode na podcast sekciju sajta ispada da će prva emisija da se dogodi 14. novembra
darling Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 bice, to je najvaznije. za njih imam sve strpljenje sveta.
giuseppe Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Banke su odvratne kad dođe do kursa. Moja je verovatno još gora :( a upravo su mi naplatili proviziju od 60 dinara na uplatu od 500, nisam ni obratio pažnju. Krepale sve dabogda.
pacey defender Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Zato i pitam ovo za dinarske uplate....
Joshua Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 apdejt sa fba IZGOVOR #3 Dragi naši,Presek stanja u kompaniji Stick & Rope za ovu nedelju... Konačno Patreon uplatio svu lovu na našeg Peja Pala (da se kao zvanični moto Srbije uzme High Risk Territory - prevesti samo na latinski, da zvuči nadrkano).Ali, nije to razlog što nas još nema u web-etru. Oprema i sve tehnikalije su rešene pre skoro 10 dana ali pitanje prostora nije. Kao ljudi koji jako teško uče na greškama, opet smo hteli da sve bude po proceduri i zakonu, tako da sad čekamo da se Javno Preduzeće smiluje i dodeli nam šup... prostoriju koju smo bezecovali. Kad se to desi, treba nam par dana da je privedemo k nameni i prikopčamo se... Ne znamo šta drugo da kažemo osim: Dajemo sve od sebe da što pre krenemo i sve što je do nas smo uradili. I beskrajno hvala svima koji ginu sa nama ovih nedelja! Al dobili smo svako po kantu onog najboljeg nugata na svetu, iz Italije pa smo maaaalo manje nervozni. Još maaalko!Daško i Mlađa i ako kibicuju, cirka moto: locus magnae procellae ^_^
giuseppe Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Neće to biti ni četrnaestog, vidim ja. Ali, u čemu je kvaka? Cela priča o nezavisnosti, a sad su opet u necijoj milosti za prostor. Ne kontam.
Recommended Posts