Skyhighatrist Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Meni skinulo odma', doduše nisam kliknuo "5+ per month", nego "No reward"...
giuseppe Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Hm, onda je loše što su ostavili opciju "No reward". Onda može biti i jednokratno, a da li će nakupiti posle, pitanje je.
Joshua Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 ja sam ukapirala da se obavezuješ na mesečnu uplatu bez obzira na svotu koju si odabrao, a da je taj reward neka zezalica andrmolja ako daš 5 i više...
giuseppe Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Nope, koliko kontam: reward je redovni mesečni iznos, a No, thanks - jednokratna pomoć. Možda griješim...
giuseppe Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 (edited) Eeeee... Eve tu: https://patreon.com/daskoimladja Edited October 14, 2016 by giuseppe
MayDay Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Ne znam kako to ide sa ljudima koji prave podkaste, ali kad one silne budaletine sa tvitera i instagrama dobijaju pare od oglašivača za reklame, trebalo bi i ovde da bude tako nečeg.
Ravanelli Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) Reward je da ti dobijes nesto od njih i to mozes tek kada si se pledgovao. Ali su napisali da nece biti jos rewardova vec ce najveci donatori moci da ostvare seksualnu zelju po izboru nad autorima. Sto se tice donacija znam jos ljudi koji ce dati. Cestitam vam prvi javni, dobrovoljno finansirani, servis! :) Edited October 15, 2016 by Ravanelli
darling Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) kad si pomenuo ostvarenje seksualnih zelja, pojacacu donaciju. zasto da djuzepe bude nagradjen vise od mene :D dasko i mladja su i bez ikakvh pritisaka uvek bili "novi i svezi". to nikad nije imalo veze ni s radio stanicom, imenom emisije, uslovima u kojima su radili, platama, muzikom koju su ih prisiljavali da pustaju, nego su to jednostavno dva vanserijski talentovana i veoma vredna coveka od integriteta. njih dvojica sami samcijati 5 godina za redom svakog jebenog radnog dana pune tri sata inteligentnog radijskog programa. sad kad mi placamo, ocemo i vikendom Edited October 15, 2016 by darling
copkillah Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 kad si pomenuo ostvarenje seksualnih zelja, pojacacu donaciju. zasto da djuzepe bude nagradjen vise od mene :D dasko i mladja su i bez ikakvh pritisaka uvek bili "novi i svezi". to nikad nije imalo veze ni s radio stanicom, imenom emisije, uslovima u kojima su radili, platama, muzikom koju su ih prisiljavali da pustaju, nego su to jednostavno dva vanserijski talentovana i veoma vredna coveka od integriteta. njih dvojica sami samcijati 5 godina za redom svakog jebenog radnog dana pune tri sata inteligentnog radijskog programa. sad kad mi placamo, ocemo i vikendom i da traje barem 4-5 sati
Frank Pembleton Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 A kad to počinje? ....shit has hit the fan...
Krošek Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 kazu "Kad budemo kupili opremu i skućili to sve . Kad krenemo da radimo i svaki dan svima bude super... To je prva nagrada sama po sebi." - prema tome kad se popuni crta, kupice opremu i skucice se i sou pocinje
stoka Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Samo da ne pobegnu sa parama. To bi baš bilo razočaravajuće. Čovek više ne bi znao kome da veruje ...
Joshua Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 ovako sam i ja ukapirala, i pledžovanje i exploitation posle ^_^ Reward je da ti dobijes nesto od njih i to mozes tek kada si se pledgovao.Ali su napisali da nece biti jos rewardova vec ce najveci donatori moci da ostvare seksualnu zelju po izboru nad autorima.
James Marshall Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Meni ovo žickanje za komp malo trulo, sve ostalo ok
Recommended Posts