October 13, 20168 yr misllim da kad placas postanskom, da na kameru moras da prineses i licnu kartu zbog legitimacije
October 13, 20168 yr misllim da kad placas postanskom, da na kameru moras da prineses i licnu kartu zbog legitimacije otisak :D
October 13, 20168 yr zato sto nemas cip, posto se podrazumeva da ko ima karticu kod postanske nema licnu s cipom :D verovatno je sve ovo daskovo maslo, a otac mladen gaji dijete. probaj s dinom Edited October 13, 20168 yr by darling
October 13, 20168 yr Author Btw, sad tek videh na mailu: No charge has been placed yet. You've pledged to a "per month" page and will be charged on the 1st of next month. Dakle, naplata valjda ide od 1. novembra?... Edited October 13, 20168 yr by giuseppe
October 13, 20168 yr ne secam se kad sam s ovoliko radosti i veselja dala kintu. ja sam u sirotinjskom paketu aljfa banke, nemam sms servis koji me obavestavaja o promenama na racunu. i u mom mejlu pise isto. nema veze, treba im vreme da se organizuje posao, da nadju prostor, kupe opremu, taman da znaju na sta mogu da racunaju od 1. :) Edited October 13, 20168 yr by darling