nisam ja Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 ooo, chestitke novosadjanima, kulturna prestonica 2021, alal vera braco i sestre. sad ona himna shto pisao onaj mali blavor da se stavi na love i da mu se izvinjavadu jesu proglasili? e pa lepo. žao mi herceg novog
giuseppe Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Premeštajte ovu godinu kulture na Novi Sad topic... Trenutno 115 patrons and rising! Ajmo dijasporo...
giuseppe Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 (edited) Prosek 6.7 USD po čoveku za sada (818 USD total) - pa, to je cca 750 dinara mesečno po pretplatniku u proseku. Samo da skupe još triput toliko (bar oko 1200 USD po glavi ćelavoj/čupavoj), pa može i da se radi štogod. Edited October 13, 2016 by giuseppe
Joshua Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 ja sad dotrčala da javim za partenon :Dprobala al mi kaput kartica za bacanje para po netu. sutra ću da pledžiram. ne lažem, mame mi :lala:
Ravanelli Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 859! nešto ovako zanimljivo nisam pratio od defragmentacije drajva na Win95!
Frau Gabrijela Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 moram prvo da uplatim nešto na neku internet karticu što je imam. svesno je držim praznu da me ne povuče da naručujem gluposti. sad mi je gnjavaža da čekam na šalteru, ali ovih dana hoću sigurno. kad bi moglo opštom uplatnicom sa dinarskog računa, odmah bih uletela. :D može li?
giuseppe Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Nope, ali će po komentarima na FB morati da, pa... smisle nešto :)
gospa buba Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Prosek 6.7 USD po čoveku za sada (818 USD total) - pa, to je cca 750 dinara mesečno po pretplatniku u proseku. Samo da skupe još triput toliko (bar oko 1200 USD po glavi ćelavoj/čupavoj), pa može i da se radi štogod. pa skupice. 859! nešto ovako zanimljivo nisam pratio od defragmentacije drajva na Win95! definitivno -_- shto na ovim novim winovima nema ta zanimacija? moram prvo da uplatim nešto na neku internet karticu što je imam. svesno je držim praznu da me ne povuče da naručujem gluposti. sad mi je gnjavaža da čekam na šalteru, ali ovih dana hoću sigurno. kad bi moglo opštom uplatnicom sa dinarskog računa, odmah bih uletela. :D može li? ne dam ni dinar dok ne kazu domacu putanju za novce <_< mislim, volim ja njih dosta, al ne da bih dzezdala u fajfajzenu. proshli put zamalo da me apse tamo mislim, u najgorem sluchaju mogu da dam kuvertu na chabareu Edited October 13, 2016 by gospa buba
Frau Gabrijela Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) hvala, giuseppe. stvarno ne bi bilo loše. ima nas koji smo plaćeni u domaćoj valuti. jasno je da oni polažu nadu u dijasporu, ali eto, nismo ni mi za ignorisanje. :) edip: uletela buba :) Edited October 13, 2016 by Frau Gabrijela
gospa buba Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 hvala, giuseppe. stvarno ne bi bilo loše. ima nas koji smo plaćeni u domaćoj valuti. jasno je da oni polažu nadu u dijasporu, ali eto, nismo ni mi za ignorisanje. :) edip: uletela buba :) naravno da je uletela. no me interesanada! ima nas i u neolitu. moracu da im shaljem nakucu <_<
giuseppe Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Plaćen sam i ja u domaćoj valuti, no imam internet karticu, pa mi je napor bukvalno dva klika. Gospo, vreme je za jedan apdejt :)
renne Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Paj sad kad ih pojedine strukture počnu prozivati da su kao Pluković i da im trebaju pare za "server"
Recommended Posts