Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Dobro je, imaju podkast!!

• Replies 2.9k
  • Views 302.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svima onima kojima je zaigralo srce na ovu vest, a ima ih dosta po twiteru i netu, zelim da se udave u sopstenim govnima, ali polako da se dave.

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

zapad todorović je bio koncept nick inspirisan likom istoka pavlovića, satiričan, brutalan, neukusan,  prenaglašen, uveličana slika u ogledalu, sjajan. problem je nastao kad je nikola parun

• evo ja cu da se javim kao fanboj jer mi je dasko ok.    ima tu nesto prilicno bitno - dasko na tviteru nije dasko s radija. dasko na tviteru enormno preteruje i generalno ne pise ono sto mis

Posted Images

stoko, imas mustuluk za ovu divnu vest. :)

O pa to se spremalo odavno...

Ceo taj oradio je internet baziran tako da će tu biti podkasta sigurno i redovno...

poslato sa WC šolje by BVK

stoko, imas mustuluk za ovu divnu vest. :)

Bilo mi je zadovoljstvo ...

... ali zato možeš u autobusima beogradskog javnog prevoza, jer sad svi imaju WiFi. Dovoljno ti je samo da koristiš mobilni sa androidom ...

Imaju onu stvar (kurac)

jos malo  :yawn2:

ovo nema frekvenciju? samo internet?

ovo nema frekvenciju? samo internet?

i to da se slusa samo u beogradskom prevozu :(

Aj prvo da pitam pre nego probam, moliko mb mobilnog neta ode na minut strima?

dushko i mishko ^_^

Aj prvo da pitam pre nego probam, moliko mb mobilnog neta ode na minut strima?

~ 60MB za sat vremena, tj 1MB za minut. Zavisi od kvaliteta streama, da li je 32Kbps, 64 ili 128Kbps. Ovaj poslednji ti uzima 0,91MB po minutu.

~ 60MB za sat vremena, tj 1MB za minut. Zavisi od kvaliteta streama, da li je 32Kbps, 64 ili 128Kbps. Ovaj poslednji ti uzima 0,91MB po minutu.

Hvala [emoji106]

Tako nešto sam i mislio.. Slušam ih od 7 napolju, bez muzike to je otprilike sat vremena priče, imam toliko neta :nobles:

izbacice ih s televizora cirka do chetvrtka :lolol:

Do pokrajinskih izbora su tv zvezde :D