Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

videcemo.

jbga, ako i ne bude, imam podkasta za tri godine :D

Posted

gospodin stoka ima uvek taj optimistichno-apokaliptichni pristup :lolol:

Posted

Svaki završetak sadrži klicu nečeg novog. Još goreg ...

Posted

Posle toga možeš da puštaš njihove emisije unazad, možda otkriješ neke skrivene poruke ...

Posted

videcemo.

ja time ne bi mucio nervus acusticus ni na robiji

Posted

Meni bili jedina svetla tacka kada moram ujutru da ustanem. Nadam se da ce se vratiti. Ako ne, ne gine i meni 3 godine podkasta

Posted

Posle toga možeš da puštaš njihove emisije unazad, možda otkriješ neke skrivene poruke ...

:lolol:

Posted

Meni bili jedina svetla tacka kada moram ujutru da ustanem. Nadam se da ce se vratiti. Ako ne, ne gine i meni 3 godine podkasta

al da gadjash datum, zbog dogodilo se na danashnji dan ^_^

Posted

Gotovo je. Nigde i nikada više ...

Nit je njih smislio B92, nit su tamo poceli. Ergo, AsFM, RTV, ... whatever.

Posted

od čoveka koji ih je video 'poslovno' prošle nedelje, negde u doba dešavanja a i nešto pre, kako mi reče oni su otprilike znali da za njih nema mesta u novoj jesenjoj šemi novog radija - a dodatno su im ga šuknuli što su ih isključili pre planiranog roka, pa se nisu ni odjavili kako su trebali...

Posted

da se vratimo na temu- jezevi kao takvi ne bi trebalo da smrde, a ako smrde onda su mozda nesto bolesni, jedu losu hranu ili, najverovatnije, uvaljaju se u ono sto izaseru. trebao bi neko da im skrene paznju na to.

Posted

sta nas briga :)

"Nisam proveravao mejl firme, pa ne znam da li su nam slali obaveštenje koje su poslali i autorima drugih emisija, ali je tačno da smo počišćeni sa B92. Trenutno smo na odmoru pa kad se vratimo, nastavljamo pregovore sa drugim radio-stanicama. Ima par zainteresovanih", napisao nam je Mlađa.