darling Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 videcemo. jbga, ako i ne bude, imam podkasta za tri godine :D
gospa buba Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 gospodin stoka ima uvek taj optimistichno-apokaliptichni pristup
stoka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Svaki završetak sadrži klicu nečeg novog. Još goreg ...
stoka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 jbga, ako i ne bude, imam podkasta za tri godine :D Posle toga možeš da puštaš njihove emisije unazad, možda otkriješ neke skrivene poruke ...
Haralampije Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 videcemo. jbga, ako i ne bude, imam podkasta za tri godine :D ja time ne bi mucio nervus acusticus ni na robiji
remedios Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Meni bili jedina svetla tacka kada moram ujutru da ustanem. Nadam se da ce se vratiti. Ako ne, ne gine i meni 3 godine podkasta
Miralem Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Posle toga možeš da puštaš njihove emisije unazad, možda otkriješ neke skrivene poruke ...
gospa buba Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Meni bili jedina svetla tacka kada moram ujutru da ustanem. Nadam se da ce se vratiti. Ako ne, ne gine i meni 3 godine podkasta al da gadjash datum, zbog dogodilo se na danashnji dan ^_^
Ardian Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Gotovo je. Nigde i nikada više ... Nit je njih smislio B92, nit su tamo poceli. Ergo, AsFM, RTV, ... whatever.
akibono Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 od čoveka koji ih je video 'poslovno' prošle nedelje, negde u doba dešavanja a i nešto pre, kako mi reče oni su otprilike znali da za njih nema mesta u novoj jesenjoj šemi novog radija - a dodatno su im ga šuknuli što su ih isključili pre planiranog roka, pa se nisu ni odjavili kako su trebali...
Miralem Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 da se vratimo na temu- jezevi kao takvi ne bi trebalo da smrde, a ako smrde onda su mozda nesto bolesni, jedu losu hranu ili, najverovatnije, uvaljaju se u ono sto izaseru. trebao bi neko da im skrene paznju na to.
darling Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 sta nas briga :) "Nisam proveravao mejl firme, pa ne znam da li su nam slali obaveštenje koje su poslali i autorima drugih emisija, ali je tačno da smo počišćeni sa B92. Trenutno smo na odmoru pa kad se vratimo, nastavljamo pregovore sa drugim radio-stanicama. Ima par zainteresovanih", napisao nam je Mlađa.
Recommended Posts