stoka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Ako je tako, onda šteta. Priznajem, gajio sam predrasude prema njima u početku, ali su kasnije sve te predrasude razvejali ...
giuseppe Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Ako ima pameti u Radio NS, da ih se primi... Imaju li tamo kakav jutarnji program? Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk
hansolo Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Na tviter nalogu su objavili sliku Daska sa jezom /malim zivim jezom/ uz naslov da su ga "voleli". Sad moze biti da se jez samo namestio na zicer za njihov lascivni humor a moze biti i da je to objava. :)).
Frau Gabrijela Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 nadam se da će se negde smestiti od avgusta, navikla sam na njih. gorepomenuti jež je presladak.
stoka Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Neće se nigde smestiti. Sve je ili zauzeto ili stanice traže drugačiji profil jutarnjeg programa, sa mnoštvo servisnih informacija, gde je nestala voda, koliko autobusa je izašlo na ulice i sl ... Možda neki radio tok-šou u nejutarnjem terminu, možda sa Daretom iz Razgibavanja da se udruže ...
Frau Gabrijela Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Možda neki radio tok-šou u nejutarnjem terminu, možda sa Daretom iz Razgibavanja da se udruže ... pojma nemam ko je taj dare, ali mi se ne sviđa mogućnost ni ovako, na neviđeno. ne treba njima treći. nekad su previše i njih dvojica jedan drugom .
hansolo Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 To sa Daretom nece valjati... drugacija je to vrsta humora. Meni je zao, ali i ja mislim da nema gde. Meni je leglo to sto su oni radili skroz... od nepotrebnih cinjenica iz istorije, preko filmova, serija, politike, tog vojvodjanskog self deprecating tipa humora, pa i muzike koja nije bila bas njihov izbor ali je bila neki kompromis sa ponavljanjima do besvesti ...ipak lakse je kad ti se ponavlja Blur nego Rijana. Ono sto je bilo zaista ok je cinjenica da su koliko/toliko pripremljeni ulazili u svaku emisiju... i naravno publika koju su stekli koja je cesto bila duhovitija od njih. Cinjenica da su mazeni i pazeni od strane slusalaca, sa sve bizarnostima tipa vangle sne nokli donesene u studio, govori da je ljudima znacilo da imaju tu vrstu ventila ujutru pre nego sto ih spopadne neko sranje u jebeno najsurovijem mogucem drustvu u kojem trenutno zivimo sa svim "menadzerskim" skotovima koji zive zivot brzo i ludo i za koje ce sad B92 da pravi program.
teacher Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 To sa Daretom nece valjati... drugacija je to vrsta humora. Meni je zao, ali i ja mislim da nema gde. Meni je leglo to sto su oni radili skroz... od nepotrebnih cinjenica iz istorije, preko filmova, serija, politike, tog vojvodjanskog novosadskog self deprecating tipa humora, pa i muzike koja nije bila bas njihov izbor ali je bila neki kompromis sa ponavljanjima do besvesti ...ipak lakse je kad ti se ponavlja Blur nego Rijana. Ono sto je bilo zaista ok je cinjenica da su koliko/toliko pripremljeni ulazili u svaku emisiju... i naravno publika koju su stekli koja je cesto bila duhovitija od njih. Cinjenica da su mazeni i pazeni od strane slusalaca, sa sve bizarnostima tipa vangle sne nokli donesene u studio, govori da je ljudima znacilo da imaju tu vrstu ventila ujutru pre nego sto ih spopadne neko sranje u jebeno najsurovijem mogucem drustvu u kojem trenutno zivimo sa svim "menadzerskim" skotovima koji zive zivot brzo i ludo i za koje ce sad B92 da pravi program. pardon
hansolo Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Nije bas :))... svaki vic o Lali je u svojoj osnovi self deprecating, retko ces naci fazon sa ove strane Dunava i Save gde je Lala nekog pobedio :). Siri se to i na bar 50-tak kilometara okolo. :)
Аврам Гојић Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) Nije bas :))... svaki vic o Lali je u svojoj osnovi self deprecating, retko ces naci fazon sa ove strane Dunava i Save gde je Lala nekog pobedio :). Siri se to i na bar 50-tak kilometara okolo. :) Baš vala, kad razmislim, čak i vicevi u kojima Lala nekoga zajebe, on sam plaća mnogu višu cenu svog baksuzluka. Ide Sveti Petar Vojvodinom, traži put za Čenej. Vidi Lalu sedi ispred radnje, pije pivo mlako. - Lalo, gde je put za Čenej? - Di ću ti ja kasti, nađi sam, ne znam... - Lalo, odgovaraj, znaš li ti ko sam ja, Petar, stena, apostol Božji... - Ma i da si Marija Terezija, ne znam di je Čenej. - Lalo, poslednji put te pitam, ne odgovoriš li, nećeš ići u raj! - E pa nećeš ni ti u Čenej. Edited July 13, 2015 by Грешни Василије
čekmeže Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Lala upeca zlatnu ribicu i da ne bi završila na tiganju ispuniće mu 3ri želje. -Prva želja je da prvom komšiji dođošu crkne krava. -Ok, urađeno. -Druga želja je da drugom komšiji dođošu crkne krava. -Ok, urađeno. -Treća želja je da meni crkne krava. -Ispunjeno, ali zašto želiš da ti crkne krava? -Da komšije ne dolaze da mi traže mleko.
Miralem Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 gorepomenuti jež je presladak.ne bi to pricala da znas kolko jezevi smrde.
Recommended Posts