Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted (edited)

Momci su ok. Tačka.

Edited by Zet
Posted

Ne kontam sta fali valjanju Dormea? Koga boli q. sta se reklamira kao proizvod ako to ne urusava "uredjivacki" deo. Tovarili su po celoj politickoj ekipi vise nego svi zaposleni + Kesic zajedno. Sami zaposleni, tj ti nestajuci novinari su jos na pocetku ovog upokojavanja poceli da se prodaju... eno pun ih je RTS. Te enklave zdravog razuma u ovom sranju su jos jedine koje su nam preostale. Nece vise niko doci da dize revoluciju jer ove od 20-25 godina koji to treba da nose boli q. da to rade jer ovo vreme radi za njih. Nama ostaje da cekamo da vidimo gde su se ovi denuli pa ko hoce da ode tamo za njima i ujutru malo pizdi na opste stanje izmedju dva serijala neke danske serije sa torenta i reprize kultnog kung-fu filma. Bilo je bar lepo sto su ima maznuli bar nesto para jer ih to jedino boli. 

Posted

Momci su ok. Tačka.

puj pike ne važi

Posted

dajbre oni foliraju politichku angazovanost taman kolko i ja. a mene placa drzava, da bude interesantnije ^_^

Posted (edited)

enklave zdravog razuma

kad ovo cujem masim se za onu stvar. nakon e-novina i pescanikovskih proseravanja sad i ovi dosli na red.

Edited by Miralem
Posted (edited)

... ajd sad kad zauzmes takav stav mozes se izdrkavati na sve. 10 minutna tirada na temu Montezume u 7 ujutru ili Justified serije ili Becicevog lupetanja u skupstini nisu vredni da se vacas za onu stvar jer nema to tu "tezinu". 

Edited by hansolo
Posted

ne izdrkavam se, nego je sve sto je na forumu proglasavano za oazu il enklavu zdravog razuma do sada na kraju ispadalo djubre. a i na pocetku, bogami.

Posted

... sve sto je na forumu proglasavano za oazu il enklavu zdravog razuma do sada na kraju ispadalo djubre. a i na pocetku, bogami.

Proglasavam Miralema za oazu/enklavu zdravog razuma.

Posto nisam ovde od pocetka sacekacu kraj, da vidim sta ce ispasti.

Posted

nece ispasti nista, Miralem ima attention span paramecijuma sa razvojnim poremecajem, samo ce kao Homer Simpson odskakutati na drugu temu da huli na ljude koji vole da piju razlicita piva, ili da jedu nesto drugo osim krompira sa mesom

Posted (edited)

..

Edited by Ravanelli
Posted

nece ispasti nista, Miralem ima attention span paramecijuma sa razvojnim poremecajem, samo ce kao Homer Simpson odskakutati na drugu temu da huli na ljude koji vole da piju razlicita piva, ili da jedu nesto drugo osim krompira sa mesom

jok, nego cu da nabrajam arome u pivu od jagode i karamele, i zamisljam da sam nekakav magelan dok jedem deep fried chicken wings i pilav.

Posted

mirelam inace u kineskom restoranu u ams jede pomfrit i majonez.

nije prebitno za temu, ali je svakako interesantno.

Posted

ili da jedu nesto drugo osim krompira sa mesom

Ne pratim te teme, ali koliko sam energije ulozio da moju zenu nagovorim na ovo ... nema bolje (za mene :P  ). Nije ti tebalo ovo, postace mi simpatican :)

Posted (edited)

I, šta kažu insajderski izvori, jel ova dvojica, poput Mareta i Dareta, završavaju svoju odiseju na B92? Jel ovo bilo sve od njih na ovom sjajnom avangardnom radiju, koji miksuje Selin Dion i Metaliku? Da li je Pavle Veljković jedini čovek u Srbiji koji može da spreči totalno urušavanje radija - simbola urbane kulture? Da li je Veran Matić godinama išao uz nos režimu ne iz ubeđenja nego zato što je Đerđ Soroš uvek bolje plaćao od DB-a?

Edited by stoka