James Marshall Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) Meni ovo fan fatal više vuče na one neke ludake tipa De Niro iz filma sa Vesli Snajpsom ili ove klinke što se sijeku na koncertima ovih trenutnih atrakcija tipa One Erection Edited March 18, 2015 by James Marshall
MayDay Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Ma nije fan, nego fam. A pandan je pendant sto znaci 'tokom', pa se koristi u tom kontekstu kao sta se paralelno desava, kakva je istovremeno situacija negde drugde. Cita se tako nekako 'pon-don'. :D
James Marshall Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Hvala lijepo, ko zna kakve se misli vrzmaju po glavi ovih novinara pa i lektora, bolje da ne ulazimo u to
Ravanelli Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 nema na cemu :torbica: pa okačio je na prošloj stranici notenoughreasonsforclaire
ivy Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Dasko jako voli zvuk svog glasa i stalno prekida sagovornike sto je jako nekulturno i jako nervira.
Amos Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Ako je neko prekidao to je Bjelogrlic "profesorku" :)
slepa živana Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 kakva briljantnost jutros... prvo priča o amadeus bendu koji je odlikovan i kako prolaze sa ata karnetom i sa granicom. a onda kasnije, strujna mafija koja se okuplja u miškovićevom zamku. genijalština!
darling Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 koliko uzbudilniku ne stoji ova sranje muzika na b92 :(
garcia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 da bre, volim da slušam njihovo glupiranje ali kad preseku sa muzikom najradije bih premotao. mislim, ok je the cure ali nije za svako jebeno jutro.
James Marshall Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 pa ne znam koliko to utiče na njihovu emisiju - puštali su oni jubiforti i prije ove promjene. Ionako su imali neke smjernice očigledno i prije ove promjene, ne vjerujem da većinu ovih sraćkavica što su inače puštali drže u plejeru u kolima
slepa živana Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 inače, juče popodne i pomalo jutros plejlista je delovala kao da je nekom pozlilo u režiji. sinoć u didžej satu pavla veljkovića išlo je dal je to ljubav ili pivo al u originalu
Hella Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 sinoć u didžej satu pavla veljkovića išlo je dal je to ljubav ili pivo al u originalu nisam 100% siguran ali mislim da je to prvi spot nakon čijeg gledanja sam poželeo da gledam bend uživo na deset metara ispred sebe dok komandujem streljačkom vodu
Recommended Posts