March 18, 201510 yr Meni ovo fan fatal više vuče na one neke ludake tipa De Niro iz filma sa Vesli Snajpsom ili ove klinke što se sijeku na koncertima ovih trenutnih atrakcija tipa One Erection Edited March 18, 201510 yr by James Marshall
March 18, 201510 yr Ma nije fan, nego fam. A pandan je pendant sto znaci 'tokom', pa se koristi u tom kontekstu kao sta se paralelno desava, kakva je istovremeno situacija negde drugde. Cita se tako nekako 'pon-don'. :D
March 18, 201510 yr Hvala lijepo, ko zna kakve se misli vrzmaju po glavi ovih novinara pa i lektora, bolje da ne ulazimo u to
March 18, 201510 yr nema na cemu :torbica: pa okačio je na prošloj stranici notenoughreasonsforclaire
March 18, 201510 yr Dasko jako voli zvuk svog glasa i stalno prekida sagovornike sto je jako nekulturno i jako nervira.
June 25, 20159 yr kakva briljantnost jutros... prvo priča o amadeus bendu koji je odlikovan i kako prolaze sa ata karnetom i sa granicom. a onda kasnije, strujna mafija koja se okuplja u miškovićevom zamku. genijalština!
June 30, 20159 yr da bre, volim da slušam njihovo glupiranje ali kad preseku sa muzikom najradije bih premotao. mislim, ok je the cure ali nije za svako jebeno jutro.
June 30, 20159 yr pa ne znam koliko to utiče na njihovu emisiju - puštali su oni jubiforti i prije ove promjene. Ionako su imali neke smjernice očigledno i prije ove promjene, ne vjerujem da većinu ovih sraćkavica što su inače puštali drže u plejeru u kolima
June 30, 20159 yr inače, juče popodne i pomalo jutros plejlista je delovala kao da je nekom pozlilo u režiji. sinoć u didžej satu pavla veljkovića išlo je dal je to ljubav ili pivo al u originalu
June 30, 20159 yr sinoć u didžej satu pavla veljkovića išlo je dal je to ljubav ili pivo al u originalu nisam 100% siguran ali mislim da je to prvi spot nakon čijeg gledanja sam poželeo da gledam bend uživo na deset metara ispred sebe dok komandujem streljačkom vodu