gospa buba Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 naici ce neko da te napljuje za praznoverje, pa ce bit pljuvachki off. bez brige sent from bubamoto
Popular Post autsajder Posted April 17, 2021 Popular Post Posted April 17, 2021 5 hours ago, Facundo Orellana said: pet koplja iznad, Dareta i Mareta, DLZ, Pljiža i sličnih formata. +1 Zapad Todorović je bio konceptualni protivotrov za toksiku društvenih mreža i precizno je bockao viruse stvarnosti koju nam kroji beskrupulozna sila ispod kič fasade trulog morala, lažnih vrijednosti, gramziva i opasna, usput testirajući šire principe slobode govora u javnom internetskom prostoru. Nus produkt Alarma, kao onaj Lala, samo mu se namjestila zasebna platforma i pod reflektorima javnosti. Onaj što glumi Borata na sličnom vicu steče slavu i novce, ovaj naš prijetnje, suzavac i štanglu preko glave ruke. Dašku podrška, istina politički korektna, začešljana na masni razdjeljak, u fraku i sa mašnom. Takvi smo mi nindže slušaoci. 15
čekmeže Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 15 hours ago, levi said: https://www.slobodnaevropa.org/a/napad-na-novinara-dasko-milinovic/31206834.html Kako se uopšte desilo da premijerka osuđuje a ministar hapsi? Ne liči na njih, izgleda da su stisnuli pogrešan taster.
nisam ja Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 to ti je ono kad prdneš pa pitaš ko je prdno. zavaravanje traga 101. 1
Frank Pembleton Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Kako se uopšte desilo da premijerka osuđuje a ministar hapsi? Ne liči na njih, izgleda da su stisnuli pogrešan taster.Što, šta ih košta?A PR koristi su višestruke.Naplatiće kao "dodatni rad" nešto što bi inače trebalo da im bude "redovni rad".Win-Win. .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 kako shto, kvari im sliku usvijet, a to je ovih dana sve. vakserski tigar, raj na zemlji, a (on kaze) fashisti lemaju (oni kazu) novinare? pa bash ne izgleda lepo.sent from bubamoto 1
Frank Pembleton Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 kako shto, kvari im sliku usvijet, a to je ovih dana sve. vakserski tigar, raj na zemlji, a (on kaze) fashisti lemaju (oni kazu) novinare? pa bash ne izgleda lepo.sent from bubamotoAli reagovali su efikasno i bez kompromisa."Bez obzira ko je u pitanju". .... Shiit has hit the fan!
msv Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (N1) Uhapšen i osumnjičeni za podstrekivanje napada na Daška Milinovića Quote Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu vodi se postupak protiv tri osobe osumnjičene za napad na novosadskog voditelja Daška Milinovića, među kojima su dvojica napadača i jedan osumnjičen za podstrekavanje, saopštilo je danas to tužilaštvo. Za podstrekavanje na nasilničko ponašanje osumnjičen je M.E. (31) iz Beograda koji je po navodima tužilaštva dvojici osumnjičenih U.S. (25) i N.K. (24) iz Surčina ponudio novac za napad na voditelja, a oni se terete za nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina. Kako prenosi novosadski portal 021.rs, jedan od osumnjičenih napadača na radijskog voditelja N.K. je u bekstvu i za njim se intenzivno traga, dok su drugi napadač U.S, i osumnjičeni za podstrekavanje M.E. uhapšeni u petak i oni su u subotu su saslušani u tužilaštvu. „Osumnjičenima U.S. i N.K. stavlja se na teret da su u petak 16. aprila, u Novom Sadu, u jutarnjim časovima ispred Osnovne škole ‘Vasa Stajić’ prišli novinaru i voditelju Dašku Milinoviću, te ga je U.S. poprskao biber-sprejom u lice, dok mu je N.K. zadao tri udarca metalnom palicom u levu podlakticu, usled čega je Milinović lakše povređen“, piše u saopštenju. Nakon saslušanja, Osnovni sud u Novom Sadu osumnjičenom U.S. određen je pritvor zbog bojazni da bi ostankom na slobodi mogao da nastavi krivična dela, a M.E. i zbog mogućeg uticaja na svedoke i saizvršioce. Vi'te šta je pravna država!
radisa Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ko je M.E. na Tviteru? Cućemo mi za ove momke vrlo brzo ponovo, siguran sam... 1
msv Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Neki od onih #ДашкоПостинг kromanjonaca koje je bedni Talas neostrašćeno intervjuisao... (Talas.rs) Upoznajte srpsku alternativnu desnicu na Tviteru
giuseppe Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 Sutra u 18h antifa na Trgu u NS, pa do keja. Fašovi nas čekaju u 18.15 tamo. Vidimo se 1
Frank Pembleton Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Sutra u 18h antifa na Trgu u NS, pa do keja. Fašovi nas čekaju u 18.15 tamo. Vidimo se Dršte se... .... Shiit has hit the fan!
nera Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 On 17.4.2021. at 11:37, Milošica said: Kidaš tu scenu bubo Nije tako jednostavno, mada tačno je da podznak više dolazi do izražaja kako se osoba oblikuje. Jel ovo što pišem off ili može pod ovo "pljuvačko"? Kako mi jednom neko reklo u metafori ‘Znak je auto koji vozis a podznak put na kom vozis taj auto’ 1
duda Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Meni jednom radilo natalnu kartu. Al to bilo davno, pre kompjuterizacije. Jeste, matora sam . Dobila i crtež i tekst. I znak i podznak. I gomilu opštih mesta. Od tada me više ne zanima ni znak ni podznak .
Recommended Posts