Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

naici ce neko da te napljuje za praznoverje, pa ce bit pljuvachki off. bez brige :D

sent from bubamoto

Posted

to ti je ono kad prdneš pa pitaš ko je prdno. 

zavaravanje traga 101. 

• +1 1
Posted
Kako se uopšte desilo da premijerka osuđuje a ministar hapsi? Ne liči na njih, izgleda da su stisnuli pogrešan taster.
Što, šta ih košta?
A PR koristi su višestruke.
Naplatiće kao "dodatni rad" nešto što bi inače trebalo da im bude "redovni rad".
Win-Win.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

kako shto, kvari im sliku usvijet, a to je ovih dana sve. vakserski tigar, raj na zemlji, a (on kaze) fashisti lemaju (oni kazu) novinare? pa bash ne izgleda lepo.

sent from bubamoto

• +1 1
Posted
kako shto, kvari im sliku usvijet, a to je ovih dana sve. vakserski tigar, raj na zemlji, a (on kaze) fashisti lemaju (oni kazu) novinare? pa bash ne izgleda lepo.

sent from bubamoto

Ali reagovali su efikasno i bez kompromisa.
"Bez obzira ko je u pitanju".

Posted

(N1) Uhapšen i osumnjičeni za podstrekivanje napada na Daška Milinovića

Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu vodi se postupak protiv tri osobe osumnjičene za napad na novosadskog voditelja Daška Milinovića, među kojima su dvojica napadača i jedan osumnjičen za podstrekavanje, saopštilo je danas to tužilaštvo.

Za podstrekavanje na nasilničko ponašanje osumnjičen je M.E. (31) iz Beograda koji je po navodima tužilaštva dvojici osumnjičenih U.S. (25) i N.K. (24) iz Surčina ponudio novac za napad na voditelja, a oni se terete za nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Kako prenosi novosadski portal 021.rs, jedan od osumnjičenih napadača na radijskog voditelja N.K. je u bekstvu i za njim se intenzivno traga, dok su drugi napadač U.S, i osumnjičeni za podstrekavanje M.E. uhapšeni u petak i oni su u subotu su saslušani u tužilaštvu.

„Osumnjičenima U.S. i N.K. stavlja se na teret da su u petak 16. aprila, u Novom Sadu, u jutarnjim časovima ispred Osnovne škole ‘Vasa Stajić’ prišli novinaru i voditelju Dašku Milinoviću, te ga je U.S. poprskao biber-sprejom u lice, dok mu je N.K. zadao tri udarca metalnom palicom u levu podlakticu, usled čega je Milinović lakše povređen“, piše u saopštenju.

Nakon saslušanja, Osnovni sud u Novom Sadu osumnjičenom U.S. određen je pritvor zbog bojazni da bi ostankom na slobodi mogao da nastavi krivična dela, a M.E. i zbog mogućeg uticaja na svedoke i saizvršioce.

Vi'te šta je pravna država!

Posted

Ko je M.E. na Tviteru?

Cućemo mi za ove momke vrlo brzo ponovo, siguran sam...

• +1 1
Posted

Sutra u 18h antifa na Trgu u NS, pa do keja. Fašovi nas čekaju u 18.15 tamo. Vidimo se

• +1 1
Posted
Sutra u 18h antifa na Trgu u NS, pa do keja. Fašovi nas čekaju u 18.15 tamo. Vidimo se
Dršte se...

Posted
On 17.4.2021. at 11:37, Milošica said:

Kidaš tu scenu bubo :D

Nije tako jednostavno, mada tačno je da podznak više dolazi do izražaja kako se osoba oblikuje. Jel ovo što pišem off ili može pod ovo "pljuvačko"? :D

Kako mi jednom neko reklo u metafori ‘Znak je auto koji vozis a podznak put na kom vozis taj auto’ :happy:

• +1 1
Posted

Meni jednom radilo natalnu kartu. Al to bilo davno, pre kompjuterizacije. Jeste, matora sam :cry:.

Dobila i crtež i tekst. I znak i podznak. I gomilu opštih mesta. Od tada me više ne zanima ni znak ni podznak :dry:.