vladavsnarod Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) Hvala :) Realno, tu se zaustavio auto pre skretanja i bio sam lucky. @Maheem :) Ma to je samo jedna voznja od par sati, nisu ludi da placaju. Zivopisno je kad se zadje u industrijski deo, na svakih 10m je po jedna prica. Edited December 14, 2016 by vladavsnarod
vladavsnarod Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Sve sam se pogubio sa ovim fotkama... evo i par sa obale, da nije samo beda :)
mustang Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) auh jebote... u pravu si za pricu al ovo je surova sredina dzabe obala sada ima da sanjam one mrsave krave cwlu noc... Edited December 14, 2016 by mustang
beta Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) one krave su me podsetile na indiju i tamošnje krave. do tada nikada nisam videla krave koje jedu najlon kese i plastične flaše sa deponija kraj puta. tuga. Edited December 14, 2016 by beta kentauri
Indy Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) one krave su me podsetile na indiju i tamošnje krave. do tada nikada nisam videla krave koje jedu najlon kese i plastične flaše sa deponija kraj puta. tuga. (Nije mobitelska, ali jesu indijske krave ili tako neke zivotinje koje hasaju djubre). Edited December 15, 2016 by Indy
rajka Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Little Portugal (zvanicno "Portugal Village") je scruffy radnicki kraj pun portugalskih radnji i restorana, kakva je hrana ne znam nisam zalazio, kapiram da ima svega od svinje da se jede :D takodje neki lokalni portugalci prave ovde onaj njihov okrugli sir, jedna sorta im je tacno kao nas mladi sir, sto inace ovde ne moze da se nadje. I gde da nema Little Portugal, ima brate i Little Afghanistan :D ali to je istocnije pa se ne vidi na onoj mapi. Ima cak i Little Malta , inace malteske pekare za-ki-va-ju Portugalaca ima puno u Torontu, ali ako hoces full portuguese experience u Severnoj Americi idi u Montreal. Tamo mi se cinilo da je pola grada portugalska cetvrt, neke ulice izgledaju kao da si u Lisabonu, a na svakih 200 m je portugalska pekara sa do jaja stvarima, u jednoj sam jeo najbolji kroasan koji sam ikada probao (znas kako su kroasani onako vazdusasti, pa ih "nema"? e ovaj je bio "mesnat" i usput preukusan). joj, jel mozes da mi kazes neku konkretnu radnju gde da odem za sir, treba mi za dete! jednom sam nasla u no frillsu, ali samo jednom.
bosque Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 naveliko poznata strategija ali ovo je kod mog omiljenog kebabdzije
Recommended Posts