jms_uk Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Londonska maglaSent from my iTelephone using Tapatalk 4 1
slepa živana Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 12 hours ago, jms_uk said: Londonska magla znaš kolko je beogradska magla londonskija od londonske... 1 2
mustang Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Orao? Ima jedna kuca u ulici, zovem je veverica kuca (squirrel house) jer se tu skupljaju veverice, golubice, vrapci i svrake. Zena koja tu zivi ih hrani svako jutro, ima zgusnuto drvece, svako jutro sednem sa psom tu i hranim ih kikirikijem i ponekad hleb stari ako ne zaboravim. I kaze mi zena da je soko pre neki dan na oci šćapio golubicu! A ja ga videla pre neki dan kako kruzira ulicom, cujem mu krila kada leti....pomislim sta radi ovaj motherfucker ovde kad ima brda okolo. Pitanje, mada je na pogresnom topiku...kako to da su samo golubice ispred te kuce, nikad nisam videla goluba? Da li je istina da su svrake, vrane opasne za populaciju vrabaca i goluba jer im jedu jaja pa se sporije razmnozavaju?
munze Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 25 minutes ago, mustang said: Orao? Ima jedna kuca u ulici, zovem je veverica kuca (squirrel house) jer se tu skupljaju veverice, golubice, vrapci i svrake. Zena koja tu zivi ih hrani svako jutro, ima zgusnuto drvece, svako jutro sednem sa psom tu i hranim ih kikirikijem i ponekad hleb stari ako ne zaboravim. I kaze mi zena da je soko pre neki dan na oci šćapio golubicu! A ja ga videla pre neki dan kako kruzira ulicom, cujem mu krila kada leti....pomislim sta radi ovaj motherfucker ovde kad ima brda okolo. Pitanje, mada je na pogresnom topiku...kako to da su samo golubice ispred te kuce, nikad nisam videla goluba? Da li je istina da su svrake, vrane opasne za populaciju vrabaca i goluba jer im jedu jaja pa se sporije razmnozavaju? a kako ih razlikujes?
mustang Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 1 minute ago, munze said: a kako ih razlikujes? Koga? Soko i orao? Ovi sokoli ovde su manji, braonkase boje i lete nisko pa kao da ti neko carsav prostire iza usiju, tako se cuju, i krila im na krajevima deluju kao kandze da imaju. A orao je veci, meni lepsi, ima drecave kljunove, crn sa belom glavom.
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2022 Author Posted November 14, 2022 ne bre, goluba i golubicu
mustang Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 (edited) Golub i desno i dole golubica? Jel? Edited November 14, 2022 by mustang
slepa živana Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 1 hour ago, mustang said: Golub i desno i dole golubica? Jel? ma jok, ovo svetlije je gugutka, to je isto neka vrsta goluba... a muški i ženski se razlikuju možda po veličini. ludi golubari sugurno znaju neke cake sa kljunovima i nožicama, al to običan čovek ne može da vidi 1 1
mustang Posted November 15, 2022 Posted November 15, 2022 (edited) Podseca me na onaj svedski horor, o for fuck sake bila je i americka verzija Skroz sam izlapela.nesto tipa this is us title --- Let the right ones in Taj (fala guglu) Edited November 15, 2022 by mustang
Recommended Posts