Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Londonska magla

8f40fa9431976c6d03eebd76f5d9282d.jpg
6a42742dfce5d205e37019e4c3473e20.jpg
8ecfb54e46c7e568af84e8d248d5f449.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• +1 4
  • Haha 1
Posted
12 hours ago, jms_uk said:

Londonska magla

znaš kolko je beogradska magla londonskija od londonske...

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Orao?

Ima jedna kuca u ulici, zovem je veverica kuca (squirrel house) jer se tu skupljaju veverice, golubice, vrapci i svrake.

Zena koja tu zivi ih hrani svako jutro, ima zgusnuto drvece, svako jutro sednem sa psom tu i hranim ih kikirikijem i ponekad hleb stari ako ne zaboravim. I kaze mi zena da je soko pre neki dan na oci šćapio golubicu! A ja ga videla pre neki dan kako kruzira ulicom, cujem mu krila kada leti....pomislim sta radi ovaj motherfucker ovde kad ima brda okolo. 

Pitanje, mada je na pogresnom topiku...kako to da su samo golubice ispred te kuce, nikad nisam videla goluba? 

Da li je istina da su svrake, vrane opasne za populaciju vrabaca i goluba jer im jedu jaja pa se sporije razmnozavaju?

Posted
25 minutes ago, mustang said:

Orao?

Ima jedna kuca u ulici, zovem je veverica kuca (squirrel house) jer se tu skupljaju veverice, golubice, vrapci i svrake.

Zena koja tu zivi ih hrani svako jutro, ima zgusnuto drvece, svako jutro sednem sa psom tu i hranim ih kikirikijem i ponekad hleb stari ako ne zaboravim. I kaze mi zena da je soko pre neki dan na oci šćapio golubicu! A ja ga videla pre neki dan kako kruzira ulicom, cujem mu krila kada leti....pomislim sta radi ovaj motherfucker ovde kad ima brda okolo. 

Pitanje, mada je na pogresnom topiku...kako to da su samo golubice ispred te kuce, nikad nisam videla goluba? 

Da li je istina da su svrake, vrane opasne za populaciju vrabaca i goluba jer im jedu jaja pa se sporije razmnozavaju?

a kako ih razlikujes?

Posted
1 minute ago, munze said:

a kako ih razlikujes?

Koga? 

Soko i orao? Ovi sokoli ovde su manji, braonkase boje i lete nisko pa kao da ti neko carsav prostire iza usiju, tako se cuju, i krila im na krajevima deluju kao kandze da imaju. 

A orao je veci, meni lepsi, ima drecave kljunove, crn sa belom glavom. 

Posted

ne bre, goluba i golubicu

Posted (edited)

Golub i desno i dole golubica? 

Jel?

Screenshot_2022-11-14-10-51-13-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2022-11-14-10-52-44-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edited by mustang
Posted
1 hour ago, mustang said:

Golub i desno i dole golubica? 

Jel?

ma jok, ovo svetlije je gugutka, to je isto neka vrsta goluba... a muški i ženski se razlikuju možda po veličini. ludi golubari sugurno znaju neke cake sa kljunovima i nožicama, al to običan čovek ne može da vidi

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Podseca me na onaj svedski horor, o for fuck sake bila je i americka verzija :fur: 

Skroz sam izlapela.nesto tipa this is us title 

---

Let the right ones in 

Taj (fala guglu)

Edited by mustang