mustang Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) Pa nisam u stvari Ovo je 5 ujutru na havajima al 8 u los andjelesu. Mrzim sto sam sva u rutinama, plus mi tesko pada promena vremenske razlike. Sporo se adaptiram. Prvu noc sam bila budna od 3 ujutru. Edited November 5, 2022 by mustang
Jimmy Kowalski Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 A, nisam izvalio odmah da si na Havajima (nisam obratio paznju na prethodnu fotku), pa da se prirodno budis po el-ej tajmu.. 1
I*m with the pilots Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 30 minutes ago, Lena said: Ala su boje! 1
Lena Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 7 minutes ago, I*m with the pilots said: Ala su boje! Malo se to dotera
Frank Pembleton Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Malo se to dotera [emoji6]Dobre fotke.Ne može se "doterati" nešto što je u startu loše.Samo cepaj.....shiit has hit the fan. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2022 Author Posted November 6, 2022 al se može preterati ova gore fotka hoda po toj ivici 1
Lena Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: al se može preterati ova gore fotka hoda po toj ivici Može biti i da je pala preko te ivice... 1
Mil@n Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) 8 minutes ago, Lena said: Može biti i da je pala preko te ivice... Ne osvrći se, tu ne postoje pravila, sve je u oku posmatrača a puno pravo fotografa je da se izražava kako god želi... Edited November 6, 2022 by Mil@n 1
Lena Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 5 minutes ago, Mil@n said: Ne osvrći se, tu ne postoje pravila, sve je u oku posmatrača a puno pravo fotografa je da se izražava kako god želi... Skroz se slažem. Ako mi je do preterivanja, preteraću Nego, fotografu ovo jutros izgleda malo drugačije nego sinoć
Mil@n Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Onda nemoj više pijana da postuješ. Evo i od mene jedna od sinoć. 6
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2022 Author Posted November 6, 2022 postoje pravila koje fotograf sam sebi zada, jer je sa druge strane te zamišljene ivice kič kome niko ne teži tu letvicu pravila dižemo sami shodno kapacitetima, gledajući dela majstora fotografske, a pre svega likovne umetnosti
Lena Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 29 minutes ago, Mil@n said: Onda nemoj više pijana da postuješ. Nisam ništa pila. Verovatno je do svetlosti i do toga što sam sinoć gledala na telefonu a sad na računaru, ili sam sad prosto bolje pogledala pa uočila šta mi ne štima, nije da sam utrošila silno vreme na uređivanje. Moram da se složim i sa ovim što je kums rekao. Posustalo se sa razvijanjem kapaciteta, a jedno vreme sam bila vredna.
Milosh76 Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Nije cak ni park, vec obicno setaliste u Valensiji.Muskatle su kosmajske od proslog vikenda 1
Recommended Posts