igoraki Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 22 minutes ago, Lena said: 1 Link to comment
DejanMilč Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 On 29.10.2022. at 23:26, nisam ja said: = 2 Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2022 Author Popular Post Share Posted October 31, 2022 15 2 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Sivi obelisk.. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2022 Author Share Posted October 31, 2022 golden hour 6 1 Link to comment
namenski Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Nekadasnja signalna stanica Mrakonja, koju su Rumuni pretvorili u manastir, 966 km, Mali Kazan, ulaz/izlaz kako padne... I turisticku destinacijutm... 5 1 Link to comment
Popular Post Lena Posted November 1, 2022 Popular Post Share Posted November 1, 2022 10 5 Link to comment
Ras Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 @Lenamesto gde ti živiš je kao raj na zemlji! Pogledaj gde KUMS živi 😟 1 Link to comment
nisam ja Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 namenski živi u rezervaru 1 Link to comment
Serena Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 1 hour ago, Ras said: @Lenamesto gde ti živiš je kao raj na zemlji! Pogledaj gde KUMS živi 😟 I mene razgali svaka njena fotografija. Priroda je predivna ali @Lena ima neverovatan osecaj da izabere pravi kadar i mirnu ruku da ga ovekoveci. Komplimenti 👍 2 1 Link to comment
mustang Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 I vrednocu. Mene lenjost da fotkam ubi, dok izvučem telefon pa ga otvorim, iako je na prst, pa ga kadriram...iako to radim sve u dve sekunde, mene mrzi i te dve sekunde da se bakcem. Sramota me same sebe sto sam takva postala. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 (edited) 1 hour ago, Ras said: Pogledaj gde KUMS živi 😟 nije to do lepote ili ružnoće mesta stanovanja, lena ima super moć da vezu između mozga, oka i prsta na okidaču krasi sofisticirana estetika meni je to zahrđalo Edited November 1, 2022 by kud u maglu Simoviću 1 1 Link to comment
Ras Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nije to do lepote ili ružnoće mesta stanovanja, lena ima super moć da vezu između mozga, oka i prsta na okidaču krasi sofisticirana estetika meni je to zahrđalo Nije valjda da moram da objašnjavam da nisam poredio tvoju i @Lenainu veštinu u ovom slučaju, već sliku Beograda koji se prethodnih dana guši u sopstvenom smradu u kontrastu sa idiličnim slikama jeseni? 1 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 šaimse a drago mi je da mi je uspelo akcentovanje tzv sfumata koje nije baš tako izgledalo u prirodi. obrati pažnju na sličnost i razliku na dve fotografije koje sam okačio. atmosfera i osobine svetla bi trebalo da su slične(to mi je bio cilj), a kolor dijametralno različit Spoiler ova fotka je npr potpuno grugačije atmosfere i deluje da je snimljena bilo gde, samo ne u beogradu. pri tom je već odrađena minimalna dekolorizacija u postu al mi se nešto nije uklapala u one dve koje sam okačio. što kaže mustang nekako je generička 3 Link to comment
Recommended Posts