Gojko & Stojko Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 15 hours ago, pt 2.0 said: @Gojko & Stojko Nisam još sela da odgledam seriju. Najgora sam od sve dece... Ako budem pogledala, poslaću ti PM sa utiscima. Kakvi su tvoji utisci o seriji? Odlična je, sad je aktuelna još više nego što je bila pre dve-tri nedelje kad sam ja počeo. Dve glavne crtice u vezi sa raspravom na pripadajućoj temi, da, napravili su veliko odstupanje od činjeničnog trenutka početka evakuacije u odnosu na saznavanje Šveđanja da se eksplozija desila, nisam siguran koliko je to bitno za svačiju percepciju nemara sovjetskog rukovodstva za život običnih ljudi, jer je svejedno evakuacija počela kasno, ali i za mene jeste bilo dovoljno (do kraja serije se slika kompletira) da mi iskrivi sliku u tom trenutku. Mislim da je kompletan ton dobro pogođen, za moto ja uzimam izjavu glavnog naučnika Legasova o ceni laži i o neprepoznavanju istine. Mogu da nastavim u više detalja sa poređenjima sa filmovima, knjigama i pozorišnim predstavama slične tematike koje ja smatram vrhunskim na pripadajućem topiku, ili na PM ako ti više odgovara. Za kraj, da se držim ove teme - slikano mobilnim septembra 2016. SaE
Gojko & Stojko Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 38 minutes ago, Gojko & Stojko said: Horizontalni rez - isteklo mi vreme za popravku SaE
Gojko & Stojko Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 On 18.3.2020. at 14:20, Indy said: Vreme kao stvoreno za šetnju po groblju... Pratim i podižem ... Share & Enjoy
Indy Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Just now, Gojko & Stojko said: Pratim i podižem ... Share & Enjoy Što rekla moja pokojna baka, "imaju lep pogled". Baš lepe fotke.
Gojko & Stojko Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 On 21.3.2020. at 12:15, Indy said: Što rekla moja pokojna baka, "imaju lep pogled". Baš lepe fotke. Hvala, meni posebno poslednja slika deluje simptomatična za čitavu situaciju. Što se tiče pogleda, dalje na sever u Dover Hajtsu (ako nisi bio, možda si gledao seriju sa "Love, My Way" sa Klaudijom Karvan i Brendanom Kauelom, kuća iznad litice je bila u tom kraju) ima još jedno groblje sa izdignutim pogledom na okean, pri čemu su pre nekoliko godina preko puta tu napravili veliki starački dom, sa pogledom na to groblje. Čekaonica ... SaE
I*m with the pilots Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 @Gojko & Stojko Ako nisi vec bio, ako posetis Milano, obaveno otidji na njihovo art-novo groblje (Cimitero Monumentale), jako je lepo za setnju, neverovatnih skulptura ima i sve je u mirisljavom zelenilu.
Gojko & Stojko Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 On 3.4.2020. at 18:39, peralozac said: Šetnja pa nazad u bunker. Isto i ovde SaE
Ras Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Da. Snimak je od pre nekoliko dana, kada je vetar jako duvao. Soliteri pripadaju Beogradu na vodi, vidi se tramvajski most preko Save, a desno van kadra su (sada već bivša) Železnička i Autobuska stanica.
Recommended Posts