Gojko & Stojko Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: off topic @Gojko & Stojko šta ti znači SaE? Share & Enjoy
kud u maglu Simoviću Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 (edited) tnx Edited March 12, 2020 by kud u maglu Simoviću
pt 2.0 Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 @Gojko & Stojko i @Indy ako nije suviše indiskretno pitanje - koje mobilne aparate imate, odnosno čime su ove slike napravljene?
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 3 hours ago, renne said: Pred zoru negde u Sremu ubode ga i renne sa dobrom fotkom
pt 2.0 Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 4 hours ago, renne said: Pred zoru negde u Sremu divan je kićeni srem lepo je fotkat u njem... famozna.
Gojko & Stojko Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 7 hours ago, pt 2.0 said: @Gojko & Stojko i @Indy ako nije suviše indiskretno pitanje - koje mobilne aparate imate, odnosno čime su ove slike napravljene? Moj je Note 10+, a mislim da su Indija već pitali na ovoj temi ranije i da je odgovorio, isto neki Samsung mislim, Dobar je, meni su se prošle godine u isto vrreme pokvarili foto aparat i stari mobilni, i zbog novog mobilnog još nisam kupio novi foto aparat. Za primer, sve fotke od prošlogodišnje izložbe na ovoj (i prethodnoj) strani su slikane ovim mobilnim. SaE
pt 2.0 Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 46 minutes ago, Gojko & Stojko said: Moj je Note 10+, ...zbog novog mobilnog još nisam kupio novi foto aparat. Za primer, sve fotke od prošlogodišnje izložbe na ovoj (i prethodnoj) strani su slikane ovim mobilnim. Dada, to su one tvoje divne fotografije... Uživam svaki put kada ih pogledam. Hvala za info.
Indy Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Vreme kao stvoreno za šetnju po groblju... To je to ime benda koje sam tražio ceo život... "Exclusive Graves" He ain't dead, you bastards!!!
Gojko & Stojko Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 4 hours ago, pt 2.0 said: Dada, to su one tvoje divne fotografije... Uživam svaki put kada ih pogledam. Hvala za info. Molim, i drugi put. Nevezano za ovu temu, pre desetak dana sam sa ženom odgledao HBO seriju Černobilj (pravi tajming), i pošto je to trajalo nekoliko dana, pregledao sam čitavih 70+ stranica pripadajuće teme na ovom forumu (koju nisam čitao ranije), tražeći tvoje utiske, znatiželjan nakon kraće razmene postova koju smo ti i ja imali pre neku godinu u vezi sa Fukušimom i mojoj posetom Krškom. Interesuje me da li si u međuvremenu odgledala seriju, i da li bi sad podelila utisak? 1 hour ago, Indy said: Vreme kao stvoreno za šetnju po groblju... To je to ime benda koje sam tražio ceo život... "Exclusive Graves" He ain't dead, you bastards!!! Vide li ti da će zbog mera socijalne izolacije da uvedu virtuelne komemoracije? SaE
pt 2.0 Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 @Gojko & Stojko Nisam još sela da odgledam seriju. Najgora sam od sve dece... Ako budem pogledala, poslaću ti PM sa utiscima. Kakvi su tvoji utisci o seriji?
Recommended Posts