July 4, 201410 yr nemoj da preterujes sa pohvalama vic je u zaludnosti svakodnevice i gledanju svacega i svega i lakoci u gramima mobitela (uvek sam lenj da nosim cak i kompakt fotoaparat) i visku vremena u gradskom prevozu kada lepo obradim malo fotografije u mobilnom aparatu, to je sve :) i stalnom vracanju jednim te istim motivima, nesto kao varijacija onog filma u kojem harvi kajtel stalno fotka aparatom koji je na stativu jedan te isti kadar koji je uvek razlicit (boja neba, doba dana itd) Edited July 4, 201410 yr by Pontijak
July 5, 201410 yr @Bagat: Nije Obrenovac, nije ni Sava, nije ni Srbija... Novi Grad i Una, iza ove betonirane ade je ušće Sane. Na preostale dve fotke su Lecco (Lago di Como) i Parga. @plastični: Smor baš. Edited July 5, 201410 yr by Töölönlahti
July 7, 201410 yr mnogo su lepi ovi vasi pejsazi toolahti i simovicu :) Edited July 7, 201410 yr by Pontijak
July 7, 201410 yr al je dobro to zlatarsko jezero! ja imam sliku komsijinog dvorista, tj jarbola i hej haj jaganjce jaganjce jaganjce