Pontijak Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) nemoj da preterujes sa pohvalama vic je u zaludnosti svakodnevice i gledanju svacega i svega i lakoci u gramima mobitela (uvek sam lenj da nosim cak i kompakt fotoaparat) i visku vremena u gradskom prevozu kada lepo obradim malo fotografije u mobilnom aparatu, to je sve :) i stalnom vracanju jednim te istim motivima, nesto kao varijacija onog filma u kojem harvi kajtel stalno fotka aparatom koji je na stativu jedan te isti kadar koji je uvek razlicit (boja neba, doba dana itd) Edited July 4, 2014 by Pontijak
Töölönlahti Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Evo, ja ću da se igram, panoramama jer nemam tog artsy skilla za filtere...
Singer Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Nema ljubavi za Obrenovac? edit. Zivot je more Edited July 5, 2014 by Singer
Töölönlahti Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) @Bagat: Nije Obrenovac, nije ni Sava, nije ni Srbija... Novi Grad i Una, iza ove betonirane ade je ušće Sane. Na preostale dve fotke su Lecco (Lago di Como) i Parga. @plastični: Smor baš. Edited July 5, 2014 by Töölönlahti
Pontijak Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) mnogo su lepi ovi vasi pejsazi toolahti i simovicu :) Edited July 7, 2014 by Pontijak
Aće Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 al je dobro to zlatarsko jezero! ja imam sliku komsijinog dvorista, tj jarbola i hej haj jaganjce jaganjce jaganjce
Hippie Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 ja imam sliku komsijinog dvorista, tj jarbola ... ziveo!
Recommended Posts