Yesterday at 14:511 day 1 minute ago, bags said:Sad vidim da sam okacio istu sliku dva puta.1.)a.) Silovali su 14-godisnjakinju celu noc i majka je dosla ujutro Jesi li ziva jos.b.) Silovali su sve od djevojvice do starijih zena. I jednu od 75 god na samrti.2.) Silovali su celo selo kad su dosli. Mene isto.Jel pisu njihovi muzevi pored ja sam pre toga silovao Ruskinje od 22 god i sve sam ih streljao posle, postavljam tablu jer nema nijedna ziva Ruskinja ili neko njen da postavi ovakvu tablu jer smo se pobrinuli da nijedna ne prezivi silovanje nakon zarobljavanja (zvanicna naredjenja da ih sve do jedne streljaju nakon grupnih silovanja) a radi se o stotinama hiljada zarobljenica od 20ak godina u proseku?Da li Austrijanci i njihova omladina znaju kako su prosle te ruske devojke i koliko ih je bilo?Kapiram da ih to ne zanima, kao i Vucic prostituisu svoje zrtve a zgodno zaboravljaju ovo drugo.
12 hours ago12 hr Ovo je samo u svrhu revizionizma. Smeta im taj jedan spomenik koji imaju za nekoliko hiljada poginulih Rusa, plus poruka i obracun sa Putinom koji pretpostavljam nije bio ucesnik WWII, dok spomenici njihovim neork precima i rodjacima po Austriji, uvazenm apotekarima, zanatlijama i poljoprivrednicima koji su 4-5-6 godina terorisali stanovnistvo istocne Evrope, ubijali sve do dece i beba, stoje free of table sa spiskom nepocinstava. Za orke ovako, za ubermenshene tako.
1 hour ago1 hr Inace odmah tu pored spomenika je postavljen i porvokativan plakat, koji je zapaljen ali sad su tu aktivisti da ga cuvaju.Spoiler