Jump to content
IGNORED

visoka moda za muskarce: dzemperi, bele carape itd.

namenski

Recommended Posts

Posted (edited)

moram malko da reteriram: jesta minđa ne levom, al ipak na alternativnom mestu, ali mislio sam da je imao dugačku kosu svezanu u rep, a ne ovaki olindrali, šiparica-mini-repić svezan s gumicom za tegle

Edited by boshoku
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

18

• Аврам Гојић

15

• Yoda

12

• Singer

10

Posted

imao takav repić, ali mi ubrzo otpala sva kosa

Posted

Pa sve je kako treba - tarmiricmi repovi kad se skupe u gumu dobijes potiljacni cuperak.

Posted

nego, bek to d topik: pošao sam u osnovnu '82, i brate, ljude koji su duks&džemp uvlačili u lone, il nisam poznavao, il sam ih potisnuo...

Posted (edited)
nego, bek to d topik: pošao sam u osnovnu '82, i brate, ljude koji su duks&džemp uvlačili u lone, il nisam poznavao, il sam ih potisnuo...
pa ne možeš ti brate mnogo od toga da znaš. ti i vasa ste mnogo mlada generacija. :lolol: Edited by koksy
Posted
... a ne ovaki olindrali, šiparica-mini-repić svezan s gumicom za tegle
šta fali
Posted
inace, u pravu je lancia, osamdesetih su se nosili uvuceni dzemperi i jakne (ili onako strukirani da izgleda kao da su uvuceni -vidi pod limahl)
ma da, sad ispada da je osamdesetih bilo normalno ici u simikama bez carapa, sa debelim dzemperom u pantalonama, zlatnim lancicem i repovima. plus plavi pramen. a sabani su bili oni koji se nisu tako oblacili.
Posted
ma da, sad ispada da je osamdesetih bilo normalno ici u simikama bez carapa, sa debelim dzemperom u pantalonama, zlatnim lancicem i repovima. plus plavi pramen. a sabani su bili oni koji se nisu tako oblacili.
al' si inspirisan, garant ne bi znao da ponovis ovo;)
Posted
nemam sad bas vremena da se ukljucim u ovu gorostasnu raspravu, samo malo ulja na vatru - nije isto uvlacenje kosulja i dzempera bilo. jedno je kad su sminkeri svoje beneton dzemperice sa romboidima uvlacili u fiorucci farmerke i vezivali onim najkulovskijim na svetu kaisevima od konopaca sa metalnom klapnom, a drugo je debeli dzemper u dizel farmerku ili trenerku.gde da prebacim ovo, jbt. na drustvo, mislim da je najbolje.
Na vrhuncu dizelaštva, uvlačili su i mont jaknu u farmerke. To je tek ludilo unutar ludila.
Posted
inspirativno napisane cinjenice su tacne, ali je zakljucan pogresan :P
Posted

Ja sam čitao da je Knele (kao i njegov verni drug Žabac) prvi počeo sa uvlačenjem gornjeg dela trenerke u donji jer je tako bilo lakše trčati, a da ti utoka ne ispadne.

Posted (edited)
Istini za volju, nije Čeda stalno uvlačio džemper u pantalone.ceda-jovanovic.jpg
Ovo što Chaddah nosi na majici nije keltski krst iliti front, kako se u nas govorilo tada.
jel moze ova koja dokazuje da je Djindjic bio hipster pre hipsteraja, toliko ispred vremena?djindjic-mladi.jpg
Bah, ovako su izgledali skoro svi studenti u ono vreme, posebno oni koji su naginjali levici. Kad uđeš u redakciju Studenta ili Komunista, kao da si ušao u prihvatilište za beskućnike veterane iz Vijetnama. Edited by Arbeitmann
Posted
al' si inspirisan, garant ne bi znao da ponovis ovo;)
:lolol: