boshoku Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) moram malko da reteriram: jesta minđa ne levom, al ipak na alternativnom mestu, ali mislio sam da je imao dugačku kosu svezanu u rep, a ne ovaki olindrali, šiparica-mini-repić svezan s gumicom za tegle Edited January 31, 2014 by boshoku
Yoda Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Pa sve je kako treba - tarmiricmi repovi kad se skupe u gumu dobijes potiljacni cuperak.
boshoku Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 nego, bek to d topik: pošao sam u osnovnu '82, i brate, ljude koji su duks&džemp uvlačili u lone, il nisam poznavao, il sam ih potisnuo...
koksy Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) nego, bek to d topik: pošao sam u osnovnu '82, i brate, ljude koji su duks&džemp uvlačili u lone, il nisam poznavao, il sam ih potisnuo...pa ne možeš ti brate mnogo od toga da znaš. ti i vasa ste mnogo mlada generacija. Edited January 31, 2014 by koksy
slepa živana Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ... a ne ovaki olindrali, šiparica-mini-repić svezan s gumicom za teglešta fali
Miralem Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 inace, u pravu je lancia, osamdesetih su se nosili uvuceni dzemperi i jakne (ili onako strukirani da izgleda kao da su uvuceni -vidi pod limahl)ma da, sad ispada da je osamdesetih bilo normalno ici u simikama bez carapa, sa debelim dzemperom u pantalonama, zlatnim lancicem i repovima. plus plavi pramen. a sabani su bili oni koji se nisu tako oblacili.
Lancia Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ma da, sad ispada da je osamdesetih bilo normalno ici u simikama bez carapa, sa debelim dzemperom u pantalonama, zlatnim lancicem i repovima. plus plavi pramen. a sabani su bili oni koji se nisu tako oblacili.al' si inspirisan, garant ne bi znao da ponovis ovo;)
Tresko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 nemam sad bas vremena da se ukljucim u ovu gorostasnu raspravu, samo malo ulja na vatru - nije isto uvlacenje kosulja i dzempera bilo. jedno je kad su sminkeri svoje beneton dzemperice sa romboidima uvlacili u fiorucci farmerke i vezivali onim najkulovskijim na svetu kaisevima od konopaca sa metalnom klapnom, a drugo je debeli dzemper u dizel farmerku ili trenerku.gde da prebacim ovo, jbt. na drustvo, mislim da je najbolje.Na vrhuncu dizelaštva, uvlačili su i mont jaknu u farmerke. To je tek ludilo unutar ludila.
Parsons Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ma da, sad ispada da je osamdesetih bilo normalno ici u simikama bez carapa, sa debelim dzemperom u pantalonama, zlatnim lancicem i repovima. plus plavi pramen. a sabani su bili oni koji se nisu tako oblacili.inspirativno napisane cinjenice su tacne, ali je zakljucan pogresan :P
Ryan Franco Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Ja sam čitao da je Knele (kao i njegov verni drug Žabac) prvi počeo sa uvlačenjem gornjeg dela trenerke u donji jer je tako bilo lakše trčati, a da ti utoka ne ispadne.
Dr Arslanagić Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) Istini za volju, nije Čeda stalno uvlačio džemper u pantalone.Ovo što Chaddah nosi na majici nije keltski krst iliti front, kako se u nas govorilo tada.jel moze ova koja dokazuje da je Djindjic bio hipster pre hipsteraja, toliko ispred vremena?Bah, ovako su izgledali skoro svi studenti u ono vreme, posebno oni koji su naginjali levici. Kad uđeš u redakciju Studenta ili Komunista, kao da si ušao u prihvatilište za beskućnike veterane iz Vijetnama. Edited February 2, 2014 by Arbeitmann
Indy Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 al' si inspirisan, garant ne bi znao da ponovis ovo;)
Recommended Posts