Jump to content
IGNORED

visoka moda za muskarce: dzemperi, bele carape itd.

namenski

Recommended Posts

Posted
nemam sad bas vremena da se ukljucim u ovu gorostasnu raspravu, samo malo ulja na vatru - nije isto uvlacenje kosulja i dzempera bilo. jedno je kad su sminkeri svoje beneton dzemperice sa romboidima uvlacili u fiorucci farmerke i vezivali onim najkulovskijim na svetu kaisevima od konopaca sa metalnom klapnom, a drugo je debeli dzemper u dizel farmerku ili trenerku.gde da prebacim ovo, jbt. na drustvo, mislim da je najbolje.
e nema sad, debeli tanki romboidni sirogojno dzemperi. dzemper je dzemper.
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

18

• Аврам Гојић

15

• Yoda

12

• Singer

10

Posted
ne ubedjujem ja tebe nista, samo mi je smesno da se raspravljam s nekim ko je imao 5 godina, kad sam poceo da izlazim na Akademiju, npr.
dodati-zivot-godinama_696x130.jpg
Posted
bele čarape su uvek bile mbla, i zvale su se gips. primer: "gle, stavio gips, ljakse!"tad su se nosile one na rombove, to su bile kao kul.
Tako je, care. Upravo tako.
Posted
To pokusavam da saopstim Lancii, ali sam nazalost nedozreli mladunac loseg secanja :(
a ne, nisi to rekao, dopustas Lubi da nas zavadi :mad:
Posted

razlikuju nam se definicije dzempera, skonto sam u medjuvremenu sta nije jasno. ono sto ja zovem duksom moze da bude tanak dzemper od konca. slozices se da osamdesetih nisu uvlacili sirogojno stajl dzempere u farmerke, kao devedesetih?

Posted
Pa gde bogove Smitse i dzibere iz Birmingema u isti kos, pobogu, Prasline,..?
Где у исти кош, побогу? Па рекао сам "ови мало старији", а ти си ваљда морао да ми прочиташ мисли и да видиш да се то односи на мог старијег брата од тетке, шминкера са Бањоле, а не на нас озбиљне младе људе што смо и слушање музике доживљавали као интелектуалну активност па се навукли на Смитсе.
Posted
Tako je, care. Upravo tako.
nije tako, nema šanse da je bilo tako
Posted
Где у исти кош, побогу? Па рекао сам "ови мало старији", а ти си ваљда морао да ми прочиташ мисли и да видиш да се то односи на мог старијег брата од тетке, шминкера са Бањоле, а не на нас озбиљне младе људе што смо и слушање музике доживљавали као интелектуалну активност па се навукли на Смитсе.
Jbg, izvini, brljivo citam.@renne: Onda kapiram da si malo stariji od mene, jedno 4-5 god.
Posted
19.jpg
nije tako, nema šanse da je bilo tako
Posted

banjola :Dbelke carapke su blam oduvek. posebno one sa ukrstenim reketima. necu da kazem od kad, pa da i mene oprljite da sam matora kao lancia.

Posted
banjola :Dbelke carapke su blam oduvek. posebno one sa ukrstenim reketima. necu da kazem od kad, pa da i mene oprljite da sam matora kao lancia.
A ne, ne - vrh je klot pamucni, tanki gips na kabriolet™ gilju!
Posted
moonwalker :lolol:
a tebi jos nisu objasnili sta je to pingvin :(
Posted

Ја разумео да је мунвокер шала на рачун белих рапа, као Џекамида, мун-вок, тај рад.