Прслин Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 i još uvek je bilo ok nositi bele čarapeПа... како бих рекао а да не изгубим шансу да се некада огребем за неку клопу код тебе... Зависи у којој школи. :)Увлачиле се кошуље, некада и маје, ролке често а џемпере не знам ко је носио. Ови мало старији што су слушали Дјуран Дјуран су носили дуксеве пребачене преко рамена, са рукавима напред. Уосталом, ако коза лаже...
Lancia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) moda 80's vs 90's - mrtva trkamoda svih razdoblja je sviranje kurcu. ko da ova sada sa skvrcenim kosuljama i pederskim pantalonama, vredi necemu¿ Edited January 31, 2014 by Lancia
Lancia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Dovoljno sam mator da se secam kraja 80tih - uvlacile su se sulje™, rolke, nosile bele carape, ali dzemperi se uvlace sa dolaskom dizel farmerki, kraj 91.@renne: gde bre bila normalna stvar nosenje belih carapa na gilje™? Takav primerak bio bi predmet opste sprdnje u gimnaziji....nosenje belih carapa ranije nije bila meta sprdnje, ipak nisi dovoljno mator.edit. kako se menja moda, tako i nastaje sprdnja prema proslom periodu i zaostalim primercima. Edited January 31, 2014 by Lancia
Singer Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 moda svih razdoblja je sviranje kurcu. ko da ova sada sa skvrcenim kosuljama i pederskim pantalonama, vredi necemu¿upravo ta, danasnja, je neka fuzija 80's vs 90's pa neka revisited varijantaali da, moda jeste 1 qrcu, slazem se.
koksy Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ne ubedjujem ja tebe nista, samo mi je smesno da se raspravljam s nekim ko je imao 5 godina, kad sam poceo da izlazim na Akademiju, npr.jebote lančo pa ti si starac fočo od stotinu ljeta. ti pamtiš i pepelinkri na evrosongu!
Yoda Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 nosenje belih carapa ranije nije bila meta sprdnje, ipak nisi dovoljno mator.Vidi, od negde 1985/86, svakako da jeste.
Singer Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 jebote lančo pa ti si starac fočo od stotinu ljeta. ti pamtiš i pepelinkri na evrosongu!bice da je grlom u jagode je serija njegove generacije :D
Lancia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 jebote lančo pa ti si starac fočo od stotinu ljeta. ti pamtiš i pepelinkri na evrosongu!jel da, da su bili dobri?
renne Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Vidi, od negde 1985/86, svakako da jeste. sad bih ti okačio fotku iz 88.g, ali neću
luba Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 nemam sad bas vremena da se ukljucim u ovu gorostasnu raspravu, samo malo ulja na vatru - nije isto uvlacenje kosulja i dzempera bilo. jedno je kad su sminkeri svoje beneton dzemperice sa romboidima uvlacili u fiorucci farmerke i vezivali onim najkulovskijim na svetu kaisevima od konopaca sa metalnom klapnom, a drugo je debeli dzemper u dizel farmerku ili trenerku.gde da prebacim ovo, jbt. na drustvo, mislim da je najbolje.
Yoda Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Па... како бих рекао а да не изгубим шансу да се некада огребем за неку клопу код тебе... Зависи у којој школи. :)Увлачиле се кошуље, некада и маје, ролке често а џемпере не знам ко је носио. Ови мало старији што су слушали Дјуран Дјуран су носили дуксеве пребачене преко рамена, са рукавима напред. Уосталом, ако коза лаже...Pa gde bogove Smitse i dzibere iz Birmingema u isti kos, pobogu, Prasline,..?
koksy Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 jel da, da su bili dobri?meni bilo žao što su te godine sjebali nedu ukraden.jaaa te volim-volim istina je pravadraaaagi u mom srcu tvoje srce spava...
Аврам Гојић Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 nemam sad bas vremena da se ukljucim u ovu gorostasnu raspravu, samo malo ulja na vatru - nije isto uvlacenje kosulja i dzempera bilo. jedno je kad su sminkeri svoje beneton dzemperice sa romboidima uvlacili u fiorucci farmerke i vezivali onim najkulovskijim na svetu kaisevima od konopaca sa metalnom klapnom, a drugo je debeli dzemper u dizel farmerku ili trenerku.gde da prebacim ovo, jbt. na drustvo, mislim da je najbolje.To pokusavam da saopstim Lancii, ali sam nazalost nedozreli mladunac loseg secanja :(
MocaVukotic Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 bele čarape su uvek bile mbla, i zvale su se gips. primer: "gle, stavio gips, ljakse!"tad su se nosile one na rombove, to su bile kao kul.
Singer Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) bele čarape su uvek bile mbla, i zvale su se gips. primer: "gle, stavio gips, ljakse!"tad su se nosile one na rombove, to su bile kao kul.ha! dobro me podseti... ja sam imao jedan par belih na romboide i secam se da su se ortaci posteno zbunili jer nisu znali dal' je to za podjebavanje :D edit. al' tacno 100% Edited January 31, 2014 by Singer
Recommended Posts