Jump to content
IGNORED

visoka moda za muskarce: dzemperi, bele carape itd.

namenski

Recommended Posts

Posted
i još uvek je bilo ok nositi bele čarape
Па... како бих рекао а да не изгубим шансу да се некада огребем за неку клопу код тебе... Зависи у којој школи. :)Увлачиле се кошуље, некада и маје, ролке често а џемпере не знам ко је носио. Ови мало старији што су слушали Дјуран Дјуран су носили дуксеве пребачене преко рамена, са рукавима напред. Уосталом, ако коза лаже...1442800296_1383189420.jpg
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

18

• Аврам Гојић

15

• Yoda

12

• Singer

10

Posted (edited)
moda 80's vs 90's - mrtva trka
moda svih razdoblja je sviranje kurcu. ko da ova sada sa skvrcenim kosuljama i pederskim pantalonama, vredi necemu¿ Edited by Lancia
Posted (edited)
Dovoljno sam mator da se secam kraja 80tih - uvlacile su se sulje™, rolke, nosile bele carape, ali dzemperi se uvlace sa dolaskom dizel farmerki, kraj 91.@renne: gde bre bila normalna stvar nosenje belih carapa na gilje™? Takav primerak bio bi predmet opste sprdnje u gimnaziji....
nosenje belih carapa ranije nije bila meta sprdnje, ipak nisi dovoljno mator.edit. kako se menja moda, tako i nastaje sprdnja prema proslom periodu i zaostalim primercima. Edited by Lancia
Posted
moda svih razdoblja je sviranje kurcu. ko da ova sada sa skvrcenim kosuljama i pederskim pantalonama, vredi necemu¿
upravo ta, danasnja, je neka fuzija 80's vs 90's pa neka revisited varijantaali da, moda jeste 1 :whistle: qrcu, slazem se.
Posted
ne ubedjujem ja tebe nista, samo mi je smesno da se raspravljam s nekim ko je imao 5 godina, kad sam poceo da izlazim na Akademiju, npr.
jebote lančo pa ti si starac fočo od stotinu ljeta. ti pamtiš i pepelinkri na evrosongu!
Posted
nosenje belih carapa ranije nije bila meta sprdnje, ipak nisi dovoljno mator.
Vidi, od negde 1985/86, svakako da jeste.
Posted
jebote lančo pa ti si starac fočo od stotinu ljeta. ti pamtiš i pepelinkri na evrosongu!
bice da je grlom u jagode je serija njegove generacije :D
Posted
jel da, da su bili dobri?
Posted
Vidi, od negde 1985/86, svakako da jeste.
sad bih ti okačio fotku iz 88.g, ali neću
Posted

nemam sad bas vremena da se ukljucim u ovu gorostasnu raspravu, samo malo ulja na vatru - nije isto uvlacenje kosulja i dzempera bilo. jedno je kad su sminkeri svoje beneton dzemperice sa romboidima uvlacili u fiorucci farmerke i vezivali onim najkulovskijim na svetu kaisevima od konopaca sa metalnom klapnom, a drugo je debeli dzemper u dizel farmerku ili trenerku.gde da prebacim ovo, jbt. na drustvo, mislim da je najbolje.

Posted
Па... како бих рекао а да не изгубим шансу да се некада огребем за неку клопу код тебе... Зависи у којој школи. :)Увлачиле се кошуље, некада и маје, ролке често а џемпере не знам ко је носио. Ови мало старији што су слушали Дјуран Дјуран су носили дуксеве пребачене преко рамена, са рукавима напред. Уосталом, ако коза лаже...1442800296_1383189420.jpg
Pa gde bogove Smitse i dzibere iz Birmingema u isti kos, pobogu, Prasline,..?
Posted
jel da, da su bili dobri?
meni bilo žao što su te godine sjebali nedu ukraden.jaaa te volim-volim istina je pravadraaaagi u mom srcu tvoje srce spava... :lolol:
Posted
nemam sad bas vremena da se ukljucim u ovu gorostasnu raspravu, samo malo ulja na vatru - nije isto uvlacenje kosulja i dzempera bilo. jedno je kad su sminkeri svoje beneton dzemperice sa romboidima uvlacili u fiorucci farmerke i vezivali onim najkulovskijim na svetu kaisevima od konopaca sa metalnom klapnom, a drugo je debeli dzemper u dizel farmerku ili trenerku.gde da prebacim ovo, jbt. na drustvo, mislim da je najbolje.
To pokusavam da saopstim Lancii, ali sam nazalost nedozreli mladunac loseg secanja :(
Posted

bele čarape su uvek bile mbla, i zvale su se gips. primer: "gle, stavio gips, ljakse!"tad su se nosile one na rombove, to su bile kao kul.

Posted (edited)
bele čarape su uvek bile mbla, i zvale su se gips. primer: "gle, stavio gips, ljakse!"tad su se nosile one na rombove, to su bile kao kul.
ha! dobro me podseti... ja sam imao jedan par belih na romboide i secam se da su se ortaci posteno zbunili jer nisu znali dal' je to za podjebavanje :D edit. al' tacno 100% Edited by Singer